Yoga retreat for indre ro og ny energi

Når: 22-25 juni 2023
Hvor: Tjeldøya Slott
Adr: Tjeldøyveien 800, Hol i Tjeldsund
Pris: 7500 kr
Earlybird: 6500 kr innen 15 april
Trenger du å dele opp beløpet? Ta kontakt på post@hanneholan.no så ordner vi det.

Om retreaten

Vi har gleden av å invitere deg på retreat til Tjeldøya slott. I denne retreaten er det fokus på å ta vare på seg selv, dette er din tid for deg. Det blir yoga og meditasjon hver dag for å mykgjøre kroppen og tilføre ny energi, pusteøvelse, gongbad, tur i naturen og kakaoseremoni, god mat og mye hvile. Det er mulighet for å ta yacuzzi og havbading for de som ønsker det.

Denne retreaten er for deg som har innsett at det er på tide å gi deg selv egenomsorg først, før du kan ta vare på andre. Du trenger ny indre kraft og balanse i hverdagen, og lære deg å sette av de små pausene som er så viktig i en travel hverdag. Det er fokus på å lytte til kroppen, og lære seg å sette grenser. Vi setter standarden for den nye energien som er å være og nære deg selv og de rundt deg.

Å bare være på Tjeldøya slott er en retreat i seg selv. Under dette oppholdet vil du få daglig yoga i form av mediyoga som er en medisinsk yogaform utviklet fra kundalini yoga.

Det passer for alle voksne. Du trenger ikke ha noen erfaring med yoga. Det passer veldig fint for nybegynnere, eller deg som trenger å minne deg på å sette av tid til deg selv.

Hva får du:

  • Yoga hver dag
  • Pusteøvelser
  • Meditasjon
  • Gongbad
  • Kakaoseremoni
  • Et nærende fellesskap
  • Egentid
  • Nydelig natur
  • Stillhet
  • Inkludert alle måltider og overnattinger

Detaljert program sendes på epost ved påmelding.

Maten er vegetarisk og yogaretreaten er alkoholfri.

Reisevei:

Om du ikke kan komme hit med bil, kan det tas fly til Evenes lufthavn (Narvik/Harstad) fra Oslo. Vi er behjelpelig med henting på flyplassen.

Ta kontakt for å få mer informasjon på post@hanneholan.no


Indre ro og ny energi

Møt lederne av retreaten


Hanne Holan

Mediyogaterapeut og yogalærer. Jeg driver onlineportalen Verktøy For HjerteROta der hovedfokuset er yogatime hver uke. Jeg brenner for at flest mulig mennesker i verden skal få yoga inn i livene sine. Da mener jeg at mediyoga og kundalini yoga er en bra yogaform å starte med. MediYoga er en roligere yogaform som er utviklet fra kundaliniyoga.


Jeg ønsker å inspirere og motivere mennesker til å bruke verktøy i hverdagen for å få mindre stress, mer indre ro og mer velvære i livene sine. Jeg ønsker å bidra til at verden er et bedre sted å være, med mer kjærlighet og mindre frykt. Det er nå vil lever, vi trenger å være her og nå. Vi er.


Jeg har selv opplevd stress og utbrenthet på kroppen, og funnet verktøy som har hjulpet meg til mer energi, indre ro og bedre livskvalitet. MediYoga og kundalini yoga er mine hovedverktøy i hverdagen, og jeg har en daglig praksis. Jeg har praktisert siden 2016.

Yngvild Ohm

Yngvild elsker å skape magi med å bare være. Hun er en kreativ og musikalsk sjel med en nydelig stemme som hun bruker intuitivt. Det er vakkert.

Litt om MediYoga

MediYoga er en svenskutviklet yogaform som er helhetlig, terapeutisk, myk og rolig. MediYoga er tilpasset mennesker med fysiske og/eller psykiske utfordringer, og basert på forskning for å få den inn i helsevesenet, som gode verktøy for pasienter.

Det betyr ikke at du må være syk eller ha begrensninger for å gjøre denne yogaformen, den fungerer forebyggende også. MediYoga springer ut fra kundalini yoga, en opprinnelig yoga fra nord i India og tibet. I dette yogasystemet veves grunnleggende aspekter fra Ayurveda, den flertusenårige Indiske legekunsten.

Litt om Gongbad

GongBad/lydreise er en indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn, gi stabilitet og dyp indre balanse. Under GongBadet hviler du på matten din med et pledd over deg. Du kan også sitte om du ønsker. Du blir ledet inn i avspenning slik at du kan gi deg hen til matten, gongene, syngebollene, sangen og de andre instrumentene!

Gongens kraftfulle vibrasjoner tar deg bortenfor tanker og inn i en meditativ tilstand hvor fysiske og følelsesmessige blokkeringer kan forløses. Mange opplever at tid og rom forsvinner og at kroppen finner sitt naturlige nullpunkt for selvheling i en dyp form for avspenning og meditasjon.

Etter et gongbad er man gjerne fylt av harmoni, glede, tilstedeværelse og ro.

Tjeldøya Slott

Tjeldøya Slott er det perfekte stedet for å finne roen, gjøre yoga og bare være i flyt med det som skjer, hele dagen lang.

Slottet ligger i nydelige nordnorske omgivelser med strender, skog og fjell som byr på stor variasjon av opplevelser.

Slottet har tidligere vært et rådhus inntil kommunene ble slått sammen for noen år siden. Slottet ble kjøpt opp av nye eiere som ønsker å skape et sted for alle som vil leve i kjærlighet.

På slottet får du eget rom, og felles bad/dusj.

Ofte spurte spørsmål

Må jeg har praktisert MediYoga før?

Nei, absolutt ikke. MediYoga retreaten passer like godt for nybegynnere som for andre som har holdt på en stund.

Kan jeg delbetale?

Ja, det kan du. Send en epost til post@hanneholan.no, og vi ordner det.

Jeg har matallergi - tar dere hensyn til det?

Ja, det gjør vi. Når du melder deg på besvarer du velkomst eposten du får og gir oss beskjed om eventuelle allergier og hvilke hensyn vi må ta slik at vi kan legge til rette det for deg. Mat allergier, intoleranser ol.

Hvordan kommer jeg meg til Tjeldøya Slott?

Bor du i området rundt Tjeldøya, så kjører du mot Ramsund og tar til høyre over brua til Tjeldøya. Deretter kjører du mot høyre og 6 km til du kommer til Slottet som ligger på høyre side av veien. Adressen er Tjeldøyveien 800, Hol i Tjeldsund.

Om du kommer fra andre kanter av landet så kan du ta fly fra Oslo direkte til Evenes (flyplass for Harstad/Narvik) Der kan du bli hentet av oss. Også om du bor i området og ikke kjører selv, og evt tar flybuss til flyplassen, kan vi hente deg der.

Yngvild & Hanne