Yoga og Gongbad i Hammerfest

Gongbad er en indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn, gi stabilitet og dyp indre balanse. Under GongBadet hviler du på matten din med et pledd over deg. Du kan også sitte om du ønsker. Du blir ledet inn i avspenning slik at du kan gi deg hen til matten, gongene, syngebollene, sangen og de andre instrumentene!


Gongens kraftfulle vibrasjoner tar deg bortenfor tanker og inn i en meditativ tilstand hvor fysiske og følelsesmessige blokkeringer kan forløses. Mange opplever at tid og rom forsvinner og at kroppen finner sitt naturlige nullpunkt for selvheling i en dyp form for avspenning og meditasjon.Etter et gongbad er man gjerne fylt av harmoni, glede, tilstedeværelse og ro.


Vi starter med en mykgjørende yoga-økt som klargjør kropp og sjel for å ta imot gongens frekvenser. Gled deg til en lydreise hvor gongens vibrasjoner leder vei inn i avspenning.


Det vil bli servert te og frukt/nøtter etter timen.

Yoga og gong ledes av Hanne Holan.


Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på denne timen. Timen er åpen for alle.


Du kan låne matte, men ha gjerne med et laken som er minst 90×200 for å ha over matten, + et pledd og en pute (til å sitte på).

Ha på deg myke behagelige klær som ikke strammer mot kroppen.

Sted: Studio Nord (tidligere Min Yoga Hammerfest)

Adr: Strandgata 25, Hammerfest. Inngang bak. (rosabygget)

Hjertelig velkommen❤️

Hilsen Hanne