Velkommen til olje verden!

Gratulerer med valget om å få eteriske oljer inn i livet ditt! Dette kan være starten på en ny livsstil. Når du begynner med oljer er det lurt å ta et steg av gangen, og la det ta tid. Ha tålmodighet og se på det som en reise. Gjennom de eteriske oljene har du muligheten til å lære mye om deg selv, samtidig som du lærer om oljene.


På denne siden finner du informasjon som kan få deg i gang med å bruke de eteriske oljene.

Her kommer du til doterra sin side, du kan også logge inn via denne siden. Gå direkte til innloggingsiden her.

Til høyre på siden endrer du enkelt til norsk under min konto. Her finner du også andre valg. Om du er wholesale customer får du ikke opp like mange valg som om du er wellness advocate.

Bli med i facebook grupper.

Eteriske oljer med Hanne er en privat gruppe ledet av meg for medlemmer som er vervet av meg, eller av deg. 


Oljemagi er en offentlig gruppe. I gruppen deles inspirasjon, tips, nyheter og mere. Denne gruppen er åpen for alle som ønsker å dele og lære mer om eteriske oljer. 


Inviter også gjerne andre som ønsker dette. Gruppen er lukket så det er ingen andre som ser hva som deles der. Klikk på knappen for å be om medlemskap og du blir lagt til.

Last ned en introguide.

Her får du en kort oversikt over innholdet i familiepakken, egenskapene til oljene og hvordan du kan bruke de. Introguiden er laget av min "upline" Kristin Alvestad

Her kan du også laste ned en oversikt over oljene og innholdet i familiepakken fra meg.

Essential emotions

Jeg anbefaler å laste ned en app for å få veiledning i den emosjonelle bruken av eteriske oljer. Det koster et lavt engangsbeløp. Den har jeg masse nytte av🥰

Hvordan fungerer en dōTERRA konto? 

Hva betyr det å ha en doTERRA konto?

En ting er sikkert; disse oljene er så gode at du garantert ønsker å bestille mer. Via din doTERRA konto har du 25% rabatt og muligheten til å få enda mer rabatt dersom du bestiller månedlig. Du bestiller online og får varene levert i posten. Enkelt og genialt! For å logge deg på din konto, så går du til www.doterra.com og logger deg på med din ID og passord.

Det er 2 måter å bestille oljer på; enten via standard ordre eller via rabattprogram som kalles LRP.

En standard ordre er lurt å bruke dersom du kun ønsker å kjøpe av og til. Da får du 25% rabatt på alle varer i forhold til de som bestiller uten medlemsskap.

Den smarteste måten å bestille på er via LRP. Dette er for deg som ønsker å leve en doTERRA livsstil og vil høyne kvaliteten på livet ved å gradvis bytte ut produktene du allerede bruker med rene, giftfrie produkter. En LRP sendes hver måned, men du kan endre den når som helst, både i innhold og beløp. En LRP ordre gir deg fra 10-30% ekstra rabatt, ved at du får poeng tilbake til kontoen din når du kjøper.

Typiske produkter du kan ha på din LRP i tillegg til oljer er; sjampo, balsam, tannkrem, hårserum, anti-aging hudpleie, dusjsåpe, kroppsskrubb, bodylotion, bodybutter, probiotika PBAssist, kosttilskudd, DDR Prime for cellevitalitet, OnGuard softgels for immunforsvar, Slim & Sassy for forbrenning, kokosolje og håndsåpe med mer.

Istedenfor å bruke tid og penger på å handle produkter på ulike butikker, så kan du samle alt hos doTERRA. Du får produkter du kan stole 100% på og trenger ikke bekymre meg for giftstoffer som påvirker hormonbalansen og helsen min.

Hver måned endrer jeg LRPen alt etter hva jeg trenger. Og hver måned får jeg mange gratis produkter!

Ps. Legg inn en fast alarm på telefonen 1-2 dager før LRP ordren skal sendes slik at du kan gå gjennom og korrigere hvis du ikke ønsker det samme som forrige måned.

Anbefalte bøker

Her er litt info om forskjellige bøker som anbefales for å lære mer om eteriske oljer og bruk av dem. Det er viktig å få tak i siste utgave av bøkene da de oppdateres stort sett hvert år med nye oljer. Jeg anbefaler deg å starte med Modern Essentials og Essential emotions.  Modern essential fås i norsk utgave, men den oppdateres ikke like ofte som den engelske, men veldig god å bruke som nybegynner.

Her er noen nettbutikker som selger bøkene + annet oljeutstyr:

www.inspirashop.com

www.madebyme.no

www.naturkilden.net

www.spoil.no

Norsk prisliste

Som medlem betaler du det med uthevet skrift.

norsk e-bok

Viktig å vite om eteriske oljer

Denne e-boken har jeg oversatt til norsk for å gjøre det lettere for mine kunder. Den er bare ment som internt bruk i teamet.

Del med andre

Det går nok ikke lang tid før andre vil vite hva alle disse oljene er og hva som lukter så godt, og oljen-kunnskapen er ment for å deles! For de som gjerne vil teste ut oljene kan du selvfølgelig bestille til, men det aller beste er å hjelpe dem å opprette sin egen konto. Du vil også få kompensasjon for de som melder seg inn via din link.

Du kan velge å enten hjelpe dem sette opp en konto eller sende dem en lenke som er ferdig registrert på deg. 

(Skal du gjøre det for dem kan du melde inn andre direkte fra din konto når du er innlogget).

Ps. Om du ikke ønsker å verve andre selv kan du gjerne be interesserte å kontakte meg, og jeg kan hjelpe de i gang.

Det finnes en olje for alt, og det er individuelt hva de kan gjøre for oss!

                                              Hanne Holan

Du kan enkelt verve andre ved å lage en vervelenke. Du trenger å være registrert som wellness advocate for å verve, det oppdaterer du fort og enkelt fra din konto. Vervelenken kan du lage fra din konto og det står nøye forklart hvordan du gjør det.

Andre facebook sider og lenker

Det kan være nyttig å følge disse sidene.

Min blogg

Følg meg gjerne på:

Legg igjen ditt navn og epost adresse under her om du ønsker å motta epost fra meg i min inspirasjonspost.