Tusen takk!

Takk for din interesse for minikurset! Du har nå fått en epost fra meg med full tilgang til introduksjon av mediyoga i 3 deler. Du må først bekrefte at du ønsker å motta epost fra meg som du får i en egen epost, før du får tilgangen. Husk å sjekke søppelpost om du ikke finner eposten og legg meg til i din kontakt liste. 

 

Svar gjerne på eposten om du har spørsmål.

Hilsen Hanne🧘🏻‍♀️

Sjekk ut onlineportalen med BONUS akkurat nå!

Før du går videre vil jeg bare informere nå at du kan få en helt RÅ bonus, om du blir medlem nå! 

Få tilgang nå til 2 timers webinar som guider deg gjennom Maermetoden, slik at du allerede i dag er i gang med å skape din nye story. 

Hvis du synes tankene og følelsene tar overhand - og at det er tungt å ta action som er rett - at det kan være kronglete å leve det livet du vil.. ja da er Maermetoden supersmart for deg som er overklar til å skape et liv du ikke trenger å ta ferie fra. 

Metoden er utviklet av Iisa Mari Persen som er proff på å manifestere og skape.

Når du melder deg inn i Verktøy For HjerteROta i dag får du lenke tilsendt til epost, hvor du får webinaret fra Iisa gratis.


Ps. Vil du ikke bestemme deg akkurat nå, så gjør jeg deg oppmerksom på at er ingen bindingstid, så om du bare vil sjekke i 1 mnd om det passer for deg, er det helt greit👍😊