Referanser fra yoga deltakere hos Hanne

Yogainstruktør Hanne.

Behagelig og rolig instruktør. Veldig flink å forklare øvelsene i forkant slik at vi var forberedt. Tok seg god tid i øvelsene slik at man klarte å henge med! Dersom det blir flere muligheter tviler jeg ikke på at jeg ønsker å være med på flere kurs.

Monica

Glede av å kjenne på opplevelsen etter en av dine timer

Jeg har hatt stor utnytte av dine timer, dette være seg både via nettet og ved å delta direkte på dine kurs. Opplevelsen av kroppen etterpå viser at jeg har stort behov for å trekke pusten og kjenne på hvordan jeg har det.

Elin Nilsen

Avslapping

Jeg hadde en opplevelse av total avslapping samtidig som vi gikk gjennom program som gjorde veldig godt for hele kroppen. Din måte å instruere på med bla en god «dose» humor gjorde også til at timen sammen gikk nesten litt for fort. Og det har vært et savn!

Bjørg Bangsund

Medisinsk yoga

Hanne er utrolig flink å formidle og veilede, og med en utrolig behagelig stemme . Jeg fikk mye igjen for timene med Hanne. Jeg følte med avslappet og rolig til sinns etter yoga timen.

Merete Mauno

Fant roen

Rolig og behagelig veiledning. Skaper god og avslappende atmosfære. Gode forklaringer underveis. Vil gjerne prøve igjen ved en anledning.

Johanna M Nygaard

Mediyoga med Hanne Holan

For en stund siden deltok jeg på ukentlige timer med mediyoga med Hanne som instruktør! Det var i en avslappende og god stemning. Hanne leder yoga på en rolig og nær måte. Jeg følte meg sikker på at øvelsene var korrekte og god for meg. Deltar gjerne på senere kurs med Hanne. Åse-Marie

Åse-Marie Småvik
>