Hanne Holan

Jeg brenner for at flest mulig mennesker i verden skal få yoga inn i livene sine. Da mener jeg at mediyoga er en bra yogaform å starte med. Jeg ønsker å inspirere og motivere mennesker til å bruke verktøy i hverdagen for å få mindre stress, mer indre ro og mer velvære i livene sine. Jeg ønsker å bidra til at verden er et bedre sted å være, med mer kjærlighet og mindre frykt. Det er nå vil lever, vi trenger å være her og nå. Vi er.


Min historie


stress

Jeg har selv  opplevd stress og utbrenthet på kroppen, og funnet verktøy som har hjulpet meg til mer energi, indre ro og bedre livskvalitet. Jeg hadde alvorlige ryggplager i flere år, men gjennom å bruke tiden til hjelp og gode verktøy, som mediyoga, har ryggen min blitt mye bedre og lettere å leve med. Jeg har styrket opp ryggen og holder den vedlike gjennom balansen mellom aktivitet og hvile. Utmattelse syndrom og fibromyalgi symptomer med mye spenninger i kroppen har gjort meg avhengig av mediyoga. Når jeg kjenner på mye uro og smerter i kroppen, vet jeg hva jeg kan gjøre for å få det bedre. Jeg har lært meg å bli bedre på å ta hensyn til kroppen og vite når nok er nok. Jeg er blitt en ekspert på egenomsorg, og jeg liker å være meg selv bedre og bedre for hver dag. Jeg vet samtidig at jeg blir aldri utlært om meg selv, og er åpen for det som kommer, selv om deg kan føles utfordrende i en periode. Jeg bruker ikke mine utfordringer som unnskyldning lenger, men som rettesnorer. Jeg vet hva som skal til for at jeg skal ha høyere energi i hverdagen, og jeg klarer faktisk mye mer enn jeg tror. Når jeg gjør det som er riktig og viktig for meg, er jeg hel og har allverdens med kapasitet.

Emosjoner

Jeg forstod etterhvert at mine fysiske plager også hadde en emosjonell årsak. Kroppen prøvde i mange år og fortelle meg noe, men jeg lyttet ikke. Til jeg en dag var tvunget. Kroppen vil alltid prøve å få oss til å lytte til den, og noen ganger går det så langt at vi havner i kjelleren først, som det så fint heter, eller får en alvorlig sykdom.

Lytte innover

Jeg utdannet meg tidligere til hjelpepleier og bioingeniør, og var i jobb, men en dag ville verken kroppen eller sinnet mitt mer. Det ble en lang reise derfra og livet mitt tok en ny vending. Jeg fant mediyoga, eller var det den som fant meg!? Det førte etterhvert til at jeg i 2016 deltok på kurs som MediYoga instruktør, og yoga ble mitt gode verktøy i hverdagen og min nye livsstil. Jeg begynte å lytte mer til hjertet og kroppen.


daglig praksis

Jeg har siden 2016 hatt en daglig egen praksis med yoga og meditasjon, og blir stadig overrasket over gamle mønstre som kommer til overflaten, som jeg kan gi slipp på. For å kunne gi slipp på noe må vi først vite hva, og det får vi gjennom en daglig praksis med yoga og meditasjon. Mange ganger kan vi kjenne på en indre uro, irritasjon eller andre fysiske symptomer som vi ikke forstår hva er. Yoga er læren om oss selv og hvordan det mentale og fysiske henger sammen.

kropp-sinn-sjel

For meg er mediyoga og eteriske oljer helhetlige verktøy som tar vare på både min fysiske kropp, energi kroppen, min mentale tilstand og mitt emosjonelle liv. 


eteriske oljer

I januar 2019 tok jeg steget inn i olje verden, og da falt enda mer på plass i livet mitt. Oljene bruker jeg hver dag som en livsstil, de er min plantemedisin. 

mediyoga

I 2021 fullførte jeg MediYoga Terapeut og yogalærer utdanning, for å fordype meg i mediyoga. 


Yoga og eteriske oljer er verktøy i hverdagen for meg, de har gitt meg mer energi og økt min livskvalitet. Jeg har fått mer kontakt med den jeg er, min egen indre sannhet, livskraften min, og hvem vil jeg være.

Verktøy For HjerteROta

Jeg har en drøm om å hjelpe andre til å leve mer som seg selv fra hjertene sine, og bruke mer energi på å bare være isteden for å måtte gjøre noe hele tiden. Samtidig blir vi mer bevisst på å gjøre de handlingene som er best for oss for å komme videre. Fordi vi kan ikke bare sitte å være i meditasjon hele tiden. Jeg hjelper andre samtidig om jeg er i egen prosess for å leve som sjel i selvutvikling. Ved hjelp av mine erfaringer kan jeg inspirere og motivere deg. Vi blir aldri utlært, det er en livslang prosess. 


livet skjer

Selvfølgelig skal vi gjøre ting også, men da skal det ha en mening for oss, dypt inne fra oss selv.  Ofte går vi mennesker på autopiloten og tror at ting bare skal være slik. Når vi lytter mer innover, får vi bedre forståelse av det som er meningsfylt for oss, Vi blir mer kjent med våre egne behov, og fokuserer mer på oss selv enn alle andre. Vi blir flinkere til å sette grenser og tar kontroll over vårt egne liv. 


naturen

Yoga handler om å forene kropp, sinn og sjel, men også naturen. Vi er en del av den og den påvirker oss. Det er viktig for meg å være i naturen. Jeg ønsker å være enda mer i naturen enn jeg er i dag, over en lengre periode også. Bare være i stillheten og ikke høre lydene fra biler og byen.

å være

Gjennom å være her og nå blir det også lettere å gjøre dagligdagse ting som bare må gjøres, som vi ofte kan ha en tendens til å utsette.


Reisen fortsetter, fordi livet er en prosess og det handler om å leve her og nå, med tålmodighet og uten forventninger hele tiden. 


Hjertehilsen fra Hanne❤️

>