Minikurs - introduksjon av MediYoga

En introduksjon av mediyoga i 3 deler, ca 75 minutter tilsammen, helt gratis!

 Få bedre forståelse for hva mediyoga er og hvordan denne yogaformen enkelt kan brukes i hverdagen.

Invester tid i deg selv.

Registrer deg under og få tilgang nå.

Yoga - forene kropp, sinn og sjel

MediYoga er en rolig og myk yoga som passer for alle. Yoga er kjærlighet til deg selv, for å komme hjem i kroppen din, og være bevisst tilstede i ditt liv, og hvem vil vel ikke det!?

Etter introduksjonen vil du ha mer kunnskap om :

MediYoga
 • Hva er MediYoga
 • Grunnleggende teknikker
 • Øvelser for kropp, sinn & sjel
 • Pusten
 • Hva pusten kan gjøre for deg
 • Pusteteknikker
 • Meditasjon
 • Hva meditasjon er
 • Hvordan meditere
 • Dette sier andre som har deltatt på minikurset og intro av mediyoga:

  Det var en fin opplevelse å delta på minikurset. Hanne Holan brukte en behagelig stemme og gav gode instruksjoner i balansert tempo.

  Liv

  Medisinsk yoga med Hanne Holan

  Minikurset var veldig opplysende hva medisinsk yoga går ut på. Og veiledning i hvordan de forskjellige øvelsene skal utføres, ble godt forklart og vist av Hanne, som er fantastisk formidler. Anbefales ❤️

  Merete

  Hannes Mediyoga er toppers!

  Å være med på minikurset gjorde meg mer nyskjerrig på mediyoga. Eg synes at det var ei fin innføring i akkurat denne typen yoga, og du Hanne presenterte øvelsene på en fin og grunndig måte. Å bli medlem av gruppa for å få være med på ukentlige program var et lett valg for meg.

  Inger

  Mediyoga for revmatikerer

  Jeg tilhører den store gruppen med muskel- og skjelettsykdom, og det er ikke alle dager det er lett å følge rådene om å være fysisk aktiv for å redusere smerter og stivhet. Jeg hadde lest at mediyoga har dokumentert effekt på lindre smerter og stivhet, og meldte meg på et minikurs hos Hanne Holan. Dette opplevde jeg som så positivt at jeg ønsket å fortsette. Etter endt minikurs meldte jeg meg på Mediyoga hos Hanne , og får ukentlig tilsendt et yogaprogram som jeg kan se når jeg vil. Hanne veileder med rolig og behagelig stemme, og gir en god beskrivelse og informasjon av øvelsene. Øvelsene kan gjøres på matte eller på stol, og Jeg kan varmt anbefale Hannes minikurs i Mediyoga til alle, enten du har fysiske plager eller ikke.

  Rigmor Øien Guvåg

  Dyktig innstruktør og en fin innføring i mediyoga, fint å kunne få en smakebit av denne yogavarianten. Anbefales.

  Siv Iren Hansen

  Befriende avslappende.

  Både yoga julekalenderen og minikurset var helt herlig! Det beste var at det var øvelser så og si alle kan gjøre samt at det var korte men veldig effektive seanser. Til og med katten min elsket å være med!! All ære til deg Hanne🙏💜🙏

  Vibeke Krefting

  Det har varit bra har lärt meg mycket om yoga och hur man ska göra trots repris och att jag inte kunnat vara med live

  Mona Berg

  Kursholder er Hanne Holan

  Jeg har selv brukt yoga som medisin i flere år nå, og mediyoga er en av de yogaformene jeg synes er mest terapeutisk. Jeg er mediyoga terapeut og lærer. Jeg lover deg at du vil få mye ut av en introduksjon til mediyoga både om du er helt ny eller kjenner til det fra før. Det er aldri feil å repetere. Jeg har et motto og det er at jeg aldri blir utlært. Jeg kan alltid se ting fra nye vinkler.


  Varmt velkommen💚

  Klem Hanne


  Send meg gjerne en melding om du lurer på noe😊

  >