Onlineportalen

Verktøy for HjerteROta.

For deg som vil ha gode verktøy i hverdagen, men mangler motivasjon og inspirasjon til å få det til. Du ønsker å gjøre yoga hjemmefra, eller kanskje det er eneste muligheten, da du mangler et fysisk tilbud.


Yoga hver uke og jevnlig innhold om eteriske oljer, med mer, får du for 99 kr i mnd. Lanserings tilbud akkurat nå.

Onlineportalen passer for alle som vil ha gode verktøy i hverdagen. Er du ny til mediyoga, ligger det allerede en introduksjon i facebookgruppen til medlemsportalen. 


Verktøy for HjerteROta er en online portal som gir deg verktøyene til å leve den livsstilen du ønsker. Det får du gjennom å gjøre mediyoga som er en helhetlig og terapeutisk yogaform. Ved en jevnlig praksis får du et bedre syn på livet og lærer deg å leve med de utfordringene du har, og nyte livet på alle plan. Det gir dypere og bedre pust og mindre stress, fordi du lærer deg og håndtere stresset.


Her får du ukentlige mediyoga timer som sendes direkte. Du kan også gjøre yogatimen i opptak når det passer deg, alt vil bli liggende i portalen for medlemmer, og i egen facebook gruppe.


Du får også innhold av andre gode verktøy i hverdagen som meditasjoner, eteriske oljer, og daglige rutiner som kan inspirere og motivere deg til en bedre livsstil. Et liv uten stress og mer velvære.

Hva er mediyoga?

MediYoga er en myk og rolig yogaform som er utviklet fra kundalini yoga. En yoga for alle. Gjennom denne yogaformen får du mer kontakt med din, kropp, ditt hjerte og din sjel på en myk måte. I denne portalen får du innhold både som nybegynner og øvet. Er du helt ny til yoga, er det innhold for nybegynnere med gode forklaringer og veiledning i portalen.

Hva er eteriske oljer?

Eteriske oljer er plantemedisin, som påvirker deg helhetlig. Dråpe for dråpe kan du gi deg selv påfyll av energi, glede og bruke de til å hele deg selv emosjonelt.

Hva får du som medlem?

MediYoga

Ukentlige timer med Yoga for kropp, sjel og sinn. Du kan være med på zoom, eller i opptak når det passer deg.

S & S

Spørsmål og svar etter yoga timen, med tema for uka.

Eteriske oljer

Veiledning og tips til trygg bruk av eteriske oljer fra dóTERRA.

Inspirasjon & tips

Jevnlig innhold som inspirerer til en bedre livsstil, mindre stress, mer indre ro og velvære i hverdagen.

Ja, dette ønsker jeg nå:

 1. 1
  Dypere Pust
  Det er en kunst å puste riktig, og vi blir aldri utlært i hvordan vi kan få en dypere roligere pust.
 2. 2
  Mer Indre Ro
  Indre ro kommer når vi lærer oss og håndtere stress i hverdagen, og med verktøy i hverdagen blir det så mye lettere.
 3. 3
  Mer Glede & Velvære
  Når vi klarer å gi slipp på det vi ikke trenger å bære på lengre, og kan leve ut fra vår egen sannhet, være takknemlig for det vi har, akseptere livets bølgedaler, og leve som sjel. Da er vi lykkelige.
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Hva koster det?

lanseringskampanje!

ÅPNER 9 JANUAR 2022.

Verktøy For HjerteROta portalen åpner for første gang! Derfor vil jeg gi akkurat deg som er klar nå, et eksklusivt tilbud! Denne prisen kommer ikke igjen, men du beholder den så lenge du er medlem. Denne prisen vil du ikke gå glipp av, da portalen vil fylles med mer og mer innhold, som du vil ha tilgang til. Det er ingen bindingstid. Tilbudet gjelder til 23 januar 2022.

99 kr

/mnd

Hva får du?

 • Ukentlige timer med MediYoga på zoom, som fås i opptak og kan gjøres når du vil
 • Spørsmål og svar etter yogatimen, med tema for uka
 • Veiledning i trygg bruk av eteriske oljer
 • Jevnlig innhold som inspirerer til bedre livsstil

Om Meg.

Jeg er opptatt av helhetlig helse. Jeg har utforsket mange verktøy for å få mer indre ro og glede i livet mitt. Det var først når jeg dedikerte meg til en yogpraksis at de store endringene skjedde. 

Jeg er mediyoga terapeut og lærer, og det er en drøm å få veilede andre gjennom yoga. Det gir utvikling både til yogadeltakeren og meg. 


I kjærlighet

Hanne Holan

>