Onlineportalen

Verktøy for HjerteROta.

For deg som vil ha gode verktøy i hverdagen, men mangler motivasjon og inspirasjon til å få det til. Du ønsker å gjøre yoga hjemmefra, eller kanskje det er eneste muligheten, da du mangler et fysisk tilbud. 


✨Det passer for alle! Onlineportalen er allerede full av innhold som du kan fordype deg i, både for nybegynnere og øvede.


✨Yoga hver uke, spørsmål og svar time, og andre verktøy får du i denne onlineportalen. Jeg ønsker deg varmt velkommen💚


✨Ingen bindingstid!


✨Du beholder din pris så lenge du er medlem, selv om den øker etterhvert.

KUN 222 kr /mnd

Når du begynner med yoga starter du på en reise, i deg selv. Det er kun din reise, og du lærer deg egenomsorg og egenkjærlighet. Vi lærer oss å leve innenfra og ut. Du er en sannhetssøker som spør: "Hvem er jeg?" Yogaen svarer: "Gå den vei som best leder deg til å oppleve sannheten om din innerste natur."

Hjertelig velkommen inn💚

-Hanne

Onlineportalen passer for alle som vil ha gode verktøy i hverdagen. Hovedfokuset i portalen er yoga. Er du ny til mediyoga, ligger det allerede en introduksjon inne i medlemsportalen. 


Verktøy for HjerteROta er en online portal som gir deg verktøyene til å leve den livsstilen du ønsker. Det får du gjennom å gjøre mediyoga som er en helhetlig og terapeutisk yogaform. Ved en jevnlig praksis får du et bedre syn på livet og lærer deg å leve med de utfordringene du har, og nyte livet på alle plan. Det gir dypere og bedre pust og mindre stress, fordi du lærer deg og håndtere stresset.


Her får du ukentlige mediyoga timer som sendes direkte på zoom. Du kan også gjøre yogatimen i opptak når det passer deg, alt vil bli liggende i portalen for medlemmer.


Du får også innhold av andre gode verktøy i hverdagen som meditasjoner, eteriske oljer, og daglige rutiner som kan inspirere og motivere deg til en bedre livsstil. Et liv uten stress og mer velvære.

Hva er mediyoga?

MediYoga er en myk og rolig yogaform som er utviklet fra kundalini yoga. En yoga for alle. Gjennom denne yogaformen får du mer kontakt med din, kropp, ditt hjerte og din sjel på en myk måte. I denne portalen får du innhold både som nybegynner og øvet. Er du helt ny til yoga, er det innhold for nybegynnere med gode forklaringer og veiledning i portalen.

Hva er eteriske oljer?

Eteriske oljer er plantemedisin, som påvirker deg helhetlig. Dråpe for dråpe kan du gi deg selv påfyll av energi, glede og bruke de til å hele deg selv emosjonelt.

Hva får du som medlem?

MediYoga

Ukentlige timer med Yoga for kropp, sjel og sinn. Du kan være med på zoom, eller i opptak når det passer deg.

S & S

Spørsmål og svar hver uke på zoom.

Morgen og kvelds Yoga

Korte yoga program for både morgen og kveld. 

Eteriske oljer

Veiledning og tips til trygg bruk av eteriske oljer. Video om 1 eterisk olje hver mnd.

Workshops

Workshops med yoga og eteriske oljer.

Inspirasjon & tips

En onlineportal som inspirerer til en bedre livsstil, mindre stress, mer indre ro og velvære i hverdagen.

Webinarer

Forskjellige tema innen yoga, eteriske oljer og holistisk livsstil, med meg og gjester.

Ja, dette ønsker jeg nå:

Klikk på knappen for å melde deg inn:

 1. 1
  Dypere Pust
  Det er en kunst å puste riktig, og vi blir aldri utlært i hvordan vi kan få en dypere roligere pust.
 2. 2
  Mer Indre Ro
  Indre ro kommer når vi lærer oss og håndtere stress i hverdagen, og med verktøy i hverdagen blir det så mye lettere.
 3. 3
  Mer Glede & Velvære
  Når vi klarer å gi slipp på det vi ikke trenger å bære på lengre, og kan leve ut fra vår egen sannhet, være takknemlig for det vi har, akseptere livets bølgedaler, og leve som sjel. Da er vi lykkelige.

Et unikt og velgjørende yoga-tilbud

Som travel leder, ofte med stor stressbelastning, ser jeg hver uke fram til MediYoga hos Verktøy for HjerteROta. Yogaformen passer meg svært godt, ikke minst representerer den en måte å oppnå total avspenning og indre ro på. Øvelsene ledes på en erfaren og trygg måte. Jeg merket god virkning etter kort tid ,og pusten er blitt roligere. Videre har jeg fått en ny bevissthet når det gjelder pust, dette har hjulpet meg også som sanger. Meditasjon og yogaøvelsene fører med seg en total avspenning, noe jeg tar med meg videre utover i uka. Jeg er svært fornøyd med å kunne gjennomføre øvelsene hjemme, i rolige omgivelser. Det sparer meg for tid og miljøet for ekstra belastning. Alle øvelsene ligger tilgjengelig på portalen, og kan gjentas så ofte man ønsker.

Heidi Enger

Yoga for alle💕

Dette er for meg et godt alternativ til fysisk oppmøte i yogastudio. Jeg kan sette av tid når det passer meg. Hanne er en super og dyktig instruktør, behagelig å høre på samt forklarer på en god pedagogisk måte, Hanne er kunnskapsrik og ivaretagende. Anbefales☝🏻💕

Sivi

Din investering:

Velkommen inn i verktøy for hjerterota!

222

kr /mnd

Du beholder din pris så lenge du er medlem. Jeg kan ikke garantere at du får samme pris om du melder deg ut, og så vil inn igjen.

Hva får du?

 • Ukentlige timer med MediYoga på zoom, som fås i opptak og kan gjøres når du vil
 • 30 minutt spørsmål og svar ukentlig
 • Veiledning i trygg bruk av eteriske oljer, ny video om 1 eterisk olje hver mnd.
 • Tilgang til privat facebook gruppe for portalen.
 • Jevnlig innhold som inspirerer til bedre livsstil og mindre stress
 • Workshops med yoga og eteriske oljer
 • Bonus: Webinar om feminin energi med gjest; kundaliniyoga lærer og barneyoga lærer fra Nordstjerna barneyoga, Tove Iren Kvanmo.
profile-pic

Tilbakemelding

For meg er "Verktøy For Hjerterota" først og fremst mediyoga; dyp avspenning med frigjøring av pust og følelser. Hanne sin instruksjon og stemmebruk leder meg inn i denne avspenningen som løser opp slik at jeg føler meg mere åpen, fri og glad. Jeg har ellers stor glede av å gjøre kundaliniyoga, men mediyoga med Hanne gir meg den roen og bevisstgjøring av pusten jeg trenger for å føle meg hel og healet.

Grete , Rosenterapeut

Hva kan en jevnlig yoga praksis hjelpe deg med?

 • håndtere stress
 • bli mindre reaktiv for det som er utenfor deg selv
 • få mindre spenninger i kroppen
 • bli mer fleksibel i kropp og sinn
 • få mindre tankekjør
 • bli mer tålmodig
 • få mer glede
 • tenke mer positivt
 • få indre ro
 • bli bedre på å sette grenser for deg selv
 • ta sunnere valg i hverdagen
 • bli flinkere til å lytte til kroppen

UKAS BESTE EGENBEHANDLING

Jeg husker ikke lenger hvordan jeg fant Hanne Holan, men iallfall så var det slik at jeg fulgte henne i yoga før jul i fjor, på en adventskalender med øvelser! Bare noen få minutter hver dag med enkle øvelser, men det gav mersmak, så da hun åpnet portalen var jeg helt tent på å være med der! Og det har vært veldig fint for meg, jeg er ikke flink med å gjøre yoga hver dag, men går aldri glipp av de fine onsdags sendingene! Jeg er en godt voksen dame på snart 66, med ei arbeidsulykke innen HVPU bak meg, som endte med en fatal nakke-operasjon og senskader. Jeg har trent endel med PT i noen år, men er fortida helt ute av all trening pga store problemer med nervesmerter i kroppen, i rygg og ben og nakke/armer. Så for meg er yoga på onsdager rene egenterapi og spa og mestring under kyndig ledelse av Hannes behagelige stemme, med en herlig dialekt! Alt er tilpassa den enkeltes kropp og helsetilstand! For meg er det fint både fysisk og psykisk, og jeg blir ikke opphengt av å måtte være i "flink pike" moduset! Jeg blir i godt humør etterpå og veit jeg har enda mere å gå på med flittigere bruk av portalen! Jeg vil absolutt anbefale andre å bli med! Dette er yoga alle kan klare, og jeg fomler endel i noen øvelser, men det glemmer en fort! Hanne har varierte programmer og kommer med masse gode tips i en halvtime etterpå med spørsmål og svar, feks om mantraer og oljer og chakra systemet, bare for å nevne noe! Så ta utfordringen og bli med oss andre! Så vil jeg til slutt takke Hanne for denne fine portalen, og spesielt alle fine faste onsdags-sendinger! Onsdagen har blitt den nye lørdagen for meg! Hilsen Bente Ryen fra Østlandet

profile-pic
Bente Elisabeth Bjørnstad Ryen

Hei. Hver en time og hvert minutt har vært helt fantastisk. Gleder meg til hver onsdag. Noen ganger gjør jeg youga to tre ganger i uka. Fantastisk. Føler meg absolutt bedre i kroppen. Anbefales❤️ Hilsen May

May

Om Hanne.

Jeg er opptatt av helhetlig helse. Jeg har utforsket mange verktøy for å få mer indre ro og glede i livet mitt. Det var først når jeg dedikerte meg til en yogpraksis at de store endringene skjedde. 

Jeg er mediyoga terapeut og lærer, og det er en drøm å få veilede andre gjennom yoga. Det gir utvikling både til yogadeltakeren og meg. 


I kjærlighet & takknemlighet

Hanne

>