vinter 2022

mediyoga kurs 

Varighet: 6 uker
Sted: Min Yoga Hammerfest, Strandgata 25
Tid: Mandager fra 11.30 - 13.00
Oppstart: Mandag 7 februar kl 11.30
Pris: Kr 1999                                                                    

Mulighet for delbetaling: Kr 1050 x 2

Kurset passer for både nybegynnere og viderekommende. Du får god veiledning, og i mediyoga jobber vi ut fra der vi er i vår kropp og sinn. Vi kan alltid utfordre oss litt og samtidig ta hensyn til oss selv. Vi trenger ikke å sammenligne oss med andre. 

Hva får du:

  • PDF
  • Inkludert i prisen får du 4 mnd gratis tilgang til mediyoga play appen, med yogaprogram, meditasjoner, musikk med mer.
  • Alle mine deltakere på fysiske kurs får 30% rabatt på 1-1 veiledning med mediyoga terapi, for de som vil dykke dypere.
  • Tilgang til videoer med yogaøvelser.

Yoga for flyt og feminin energi

Det vi trenger mer av i verden nå er feminin energi. Maskulin og feminin energi er noe vi alle har i oss, både kvinner, menn og alle.

Yin, feminin energi, er linket til passivitet, kreativitet, hvile, tomhet og stillhet. Yang, maskulin energi, er å handle, reagere, fysiske ting og fasthet. Den maskuline energien er handlingskraften som sørger for at nytt liv blir sådd, mens den feminine energien bærer livet trygt frem til verden. 

I vår verden er det mest av maskuline energien. Det kan gjøre at den feminine energiene kan komme i bakgrunnen for alle. Dermed kan det oppstå ubalanser hos deg. For veldig sensitive personer kan det påvirkes ekstra mye.

Disse ubalansene kan skape stress og angst.

I dette kurset jobber vi med å balansere den feminine og maskuline energien med fokus på å høyne den feminine energien. 

Du trenger egen matte, pute og pledd. Vi bruker ullmatter, men du kan bruke annen matte også. Anbefaler yogapute å sitte på. Om du vil bestille ullmatte og pute gjennom meg ta kontakt så snart som mulig, slik at vi kan bestille felles og det er klart til oppstart. 

Du må ikke kjøpe alt nytt, og kan bruke det du har, sofapute fungerer helt fint. Har du tynn matte kan du ha ekstra pledd oppå, slik at det ikke blir for hardt.

Jeg ønsker på sikt og tilby matte, pute og pledd til alle mine yogadeltakere. Foreløpig har jeg 3 matter, 3 puter og 2 pledd til utlån, det avtales på forhånd om du vil låne (først til mølla prinsippet)

Ved påmelding (betaling), får du epost med informasjon om alt du trenger å vite.

Varmt velkommen❤️

Klem fra Hanne

Ved spørsmål send epost til post@hanneholan.no

Ps. Ved avlyst kurs pga restriksjoner får du pengene tilbake, eller kurset utsettes.