vinter 2022

Yoga & bevegelse kurs 

Varighet: 4 uker
Sted: Min Yoga Hammerfest, Strandgata 25
Tid: Mandager fra 9.30 - 10.30
Oppstart: Mandag 21 februar kl 9.30
Pris: Kr 1340                                                                    

Mulighet for delbetaling: Kr 725 x 2

Kurset passer for både nybegynnere og viderekommende. Du får god veiledning, og i mediyoga jobber vi ut fra der vi er i vår kropp og sinn. Vi kan alltid utfordre oss litt og samtidig ta hensyn til oss selv. Vi trenger ikke å sammenligne oss med andre. 

Hva får du:

  • PDF
  • Inkludert i prisen får du 4 mnd gratis tilgang til mediyoga play appen, med yogaprogram, meditasjoner, musikk med mer.
  • Alle mine deltakere på fysiske kurs får 30% rabatt på 1-1 veiledning med mediyoga terapi, for de som vil dykke dypere.
  • Tilgang til videoer med yogaøvelser.

Myk, rolig yoga og bevegelse.

I kurset bruker jeg øvelser fra mediyoga (medisinsk yoga), og bevegelse til musikk (inspirert av rosenbevegelser). Passer for deg med ekstra helsemessige utfordringer (men også andre som vil ha ekstra rolig og myk yoga). Her er det mye stolyoga (du kan selvfølgelig sitte på matte om det er best for deg.


Du trenger matte, pute og pledd. Vi bruker ullmatter, men du kan bruke annen matte også. Anbefaler yogapute å sitte på. Om du vil bestille ullmatte og pute gjennom meg ta kontakt så snart som mulig, slik at vi kan bestille felles og det er klart til oppstart.

Du må ikke kjøpe alt nytt, og kan bruke det du har, sofapute fungerer helt fint. Har du tynn matte kan du ha ekstra pledd oppå, slik at det ikke blir for hardt.

Jeg ønsker på sikt og tilby matte, pute og pledd til alle mine yogadeltakere. Foreløpig har jeg 3 matter, 3 puter og 2 pledd til utlån, det avtales på forhånd om du vil låne (først til mølla prinsippet)

Ved påmelding (betaling), får du epost med informasjon om alt du trenger å vite.

Varmt velkommen❤️

Klem fra Hanne

Ved spørsmål send epost til post@hanneholan.no

Ps. Ved avlyst kurs pga restriksjoner får du pengene tilbake, eller kurset utsettes.