Velkommen med på introduksjonkurs i mediyoga! 

Du har nå fått en epost fra meg med informasjon om hvordan det foregår. Først må du bare bekrefte at du ønsker å motta epost fra meg. Husk å sjekke søppelpost om du ikke finner eposten og legg meg til i din kontakt liste. Svar gjerne på eposten om du har spørsmål. 

Få også med deg dette flotte tilbudet du kun får på denne siden↘️⬇️↙️

I januar åpner min nye medlemsportal Verktøy For HjerteROta! Jeg ønsker å gi deg som er med på minikurset et ekstra bra tilbud på den.

For det første vil lanseringsprisen være utrolig lav for de som velger å bli med fra nyåpningen, bare 99 kr per måned. I tillegg får du første mnd gratis, så du begynner ikke å betale før i februar 2022. Det er ingen bindingstid, så du kan se på det som en prøve mnd. Vil du ikke være med videre kan du melde deg ut før du trekkes. Hør videoen og og scroll videre for å lese mer om onlineportalen👇

Onlineportalen

Verktøy for HjerteROta.

For deg som vil ha gode verktøy i hverdagen, men mangler motivasjon og inspirasjon til å få det til. Du ønsker å gjøre yoga hjemmefra, eller kanskje det er eneste muligheten, da du mangler et fysisk tilbud.Verktøy for HjerteROta er en online portal som gir deg verktøyene til å leve den livsstilen du ønsker. Det får du gjennom å gjøre mediyoga som er en helhetlig og terapeutisk yogaform. Ved en jevnlig praksis får du et bedre syn på livet og lærer deg å leve med de utfordringene du har, og nyte livet på alle plan. Det gir dypere og bedre pust og mindre stress, fordi du lærer deg og håndtere stresset.


Her får du ukentlige mediyoga timer som sendes direkte. Du kan også gjøre yogatimen i opptak når det passer deg, alt vil bli liggende i portalen for medlemmer, og i egen facebookgruppe.


Du får også innhold av andre gode verktøy i hverdagen som meditasjoner, eteriske oljer, og daglige rutiner som kan inspirere og motivere deg til en bedre livsstil. Et liv uten stress og mer velvære.

Hva er mediyoga?

MediYoga er en myk og rolig yogaform som er utviklet fra kundalini yoga. Det er gjort mye forskning på mediyoga og det viser dokumentert effekt på mange tilstander. En yoga for alle. Gjennom denne yogaformen får du mer kontakt med din, kropp, ditt hjerte og din sjel på en myk måte. I denne portalen får du innhold både som nybegynner og øvet. Er du helt ny til yoga, er det innhold for nybegynnere med gode forklaringer og veiledning i portalen.

Hva er eteriske oljer?

Eteriske oljer er plantemedisin, som påvirker deg helhetlig. Dråpe for dråpe kan du gi deg selv påfyll av energi, glede og bruke de til å hele deg selv emosjonelt. Du må ikke bruke eteriske oljer for å være med i portalen, men det følger med for de som er interessert å lære om det, eller bare er nysgjerrig.

Hva får du som medlem?

MediYoga

Ukentlige timer med Yoga for kropp, sjel og sinn. Du kan være med på zoom, eller i opptak når det passer deg.

S & S

Spørsmål og svar etter yoga timen. Tema hver uke.

Eteriske oljer

Veiledning og tips til trygg bruk av eteriske oljer fra dóTERRA.

Inspirasjon & tips

Jevnlig innhold som inspirerer til en bedre livsstil, mindre stress, mer indre ro og velvære i hverdagen.

Ja, dette ønsker jeg nå:

 1. 1
  Dypere Pust
  Det er en kunst å puste riktig, og vi blir aldri utlært i hvordan vi kan få en dypere roligere pust.
 2. 2
  Mer Indre Ro
  Indre ro kommer når vi lærer oss og håndtere stress i hverdagen, og med verktøy i hverdagen blir det så mye lettere.
 3. 3
  Mer Glede & Velvære
  Når vi klarer å gi slipp på det vi ikke trenger å bære på lengre, og kan leve ut fra vår egen sannhet, være takknemlig for det vi har, akseptere livets bølgedaler, og leve som sjel. Da er vi lykkelige.

Hva koster det?

lanseringskampanje!

åpner 9 januar 2022.

Verktøy For HjerteROta portalen åpner for første gang! Derfor vil jeg gi akkurat deg som er klar nå, et eksklusivt tilbud! Denne prisen kommer ikke igjen, men du beholder den så lenge du er medlem. Denne prisen vil du ikke gå glipp av, da portalen vil fylles med mer og mer innhold, som du vil ha tilgang til. Det er ingen bindingstid.

99 kr

/mnd

Hva får du?

 • Ukentlige timer med MediYoga på zoom, som fås i opptak og kan gjøres når du vil
 • Egen facebook gruppe for medlemmer
 • Spørsmål og svar etter yogatimen, med tema for uken
 • Veiledning i trygg bruk av eteriske oljer
 • Jevnlig innhold som inspirerer til bedre livsstil
 • Første mnd gratis

Om meg

Jeg er opptatt av helhetlig helse, og har utforsket mange verktøy for å få mer indre ro og glede i livet mitt. Det var først når jeg dedikerte meg til en yogpraksis at de store endringene skjedde.

Jeg er mediyoga terapeut og lærer, og det er en drøm å få veilede andre gjennom yoga. Det gir utvikling både for yogadeltakeren og meg. 

Hanne Holan