Velkommen til min side om eteriske oljer fra dóTERRA

Eteriske oljer er verktøy for deg i hverdagen, de er naturlige midler som kan støtte ved vanlige helseplager. Planter har blitt brukt i tusenvis av år for å behandle og lindre smerter og ubehag.

Eteriske oljer er høykonsentrerte blandinger av naturlige substanser, og det forskes nå på de betydelige fordelene de har på helsen, og det som jeg synes er mest spennende den emosjonelle påvirkningen de har.

Eteriske oljer produseres i planter og du kan kalle de deres immunforsvar, for å beskytte seg mot solskader, tiltrekke bestøvere, støtte ved lite ernæring, beskyttelse mot ekstreme temperaturer, helbredelse av skader, beskytte seg mot skadelige insekter og motstand mot mikrobiologiske angrep.

Dette kan vi mennesker også ha fordeler av, gjennom å bruke de i hverdagen ved å puste de inn, smøre de på huden, karbad, fotbad, tilsette i mat, drikke eller tas i kapsel.

NB! Husk å alltid undersøke hvordan du kan bruke hver enkelt eterisk olje og om den kan tas innvortes (internt), det er ikke alle eteriske oljer som kan det. Dette varierer også fra merke til merke.

doTERRA mener at vi alle er ansvarlige for å ta vare på jorden. Vi er forpliktet til bevaring, restaurering, samfunnsutvikling og bærekraft. En av doTERRAs største forpliktelser er å skaffe oljer på en bærekraftig måte, noe som sikrer minimal avfall og dyrking av foryngelse.

3 måter jeg bruker eteriske oljer som verktøy i hverdagen:

Ved min daglige yoga rutine bruker jeg alltid oljer, jeg har noen faste oljer og noen jeg jeg velger ut ved behov. Det kommer helt an på hvilke emosjoner jeg ønsker å støtte.

1. Topisk

 • Når jeg føler meg litt sliten og lei, og stiv i kroppen, så elsker jeg å synke ned i badekaret, med noen gode og passende eteriske oljer som har nedroende, avspennende og oppløftende egenskaper. Det samme kan gjøres med fotbad hvis du ikke har badekar.
 • 2. Aromatisk

 • Jeg har fast rutine med eteriske oljer i diffuseren(duftfukter) som jeg setter på hver morgen, slik at jeg kan puste inn oljene i løpet av dagen og la de påvirke meg på den måten.
 • 3. Internt

  Jeg starter dagen med 1-2 dråper sitron eterisk olje i et glass vann på tom mage før frokost. For en frisk start og rense organene etter natten.

  Hvor kan du starte?

  Se en oversikt over startpakker med 25 % rabatt og priser ved å klikke på knappen under:


  Webinar om eteriske oljer

  Lurer du på hva eteriske oljer kan gjøre for deg?

  Her er en liten snikpeek om sitron. Klikk deg også inn under for å få et gratis webinar.

  Om doTERRA

  Jeg er stolt av å være medlem i et selskap som dóTERRA. Ved å kjøpe oljer fra dem går pengene til så mye mer, som hjelper verden til å bli et bedre sted å være. Se video om dóTERRA. 

  Hva får du som kunde hos dóTERRa?

  Det er mange fordeler å være kunde hos dóTERRA, både helsemessige og økonomiske. Se videoen!


  Jobbe med meg?

  Jeg ser etter deg som ønsker å ha frihet til å styre din egen hverdag. Frihet på økonomi, tid og sted. Du velger!

  Slik kjøper du familiepakken

  Du kan melde deg inn som kunde eller business partner i mitt team. Trenger du hjelp til å melde deg inn? Klikk på det som passer for deg.

  “Det finnes en olje for alt, og det er individuelt hva de kan gjøre for oss.”

  - Hanne Holan