Anbefalinger

Jeg elsker å ha forskjellige verktøy i hverdagen og la meg inspirere av andre. Her er noen av mine mentorer som jeg kan anbefale.

Iisa 

Business og spiritualitet i en pakke. Iisa har vært en mentor for meg lenge, og delta på kurs med henne fikk meg til å ta mer action i forhold til det jeg ønsker å få til i livet mitt. Uansett hvilket prosjekt du har, så passer det å bli veiledet av Iisa. Varm anbefaling fra meg! 

Kundalini Yoga med Lill Janne Legård

Kundalini yoga er en helhetlig og terapeutisk yogaform for deg som virkelig vil dypdykke i deg selv. Jeg har hatt en daglig praksis siden sommeren 2016. Det har vært transformerende for meg på så mange måter. Lill Janne er en fantastik mentor og veileder, anbefales på det varmeste.

Smoothie workshop med Kristin Alvestad

Jeg har lært mye nytt om smoothier gjennom Kristin, på en enkel og sunn måte. Jeg brukte stort sett kun frukt, yoghurt, bær og søte ting i min tidligere smoothie. Nå har jeg blitt en grønn smoothie elsker. Den grønne smoothien kan erstatte et måltid og gir mange næringsstoffer. Anbefaler workshop med henne, du lærer mye mer enn å lage en smoothie. Sjekk ut👇

>