Anbefalinger

Jeg elsker å ha forskjellige verktøy i hverdagen og la meg inspirere av andre. Her er noen av mine mentorer som jeg kan anbefale.

Iisa 

Business og spiritualitet i en pakke. Iisa har vært en mentor for meg lenge og delta på kurs med henne fikk meg til å ta mer action i forhold til det jeg ønsker å få til i livet mitt. Uansett hvilket prosjekt du har, så passer det å bli veiledet av Iisa. Varm anbefaling fra meg! 

Kundalini Yoga med Lill Janne Legård

Kundalini yoga er en helhetlig og terapeutisk yogaform for deg som virkelig vil dypdykke i deg selv. Jeg har hatt en daglig praksis siden sommeren 2016. Det har vært transformerende for meg på så mange måter. Lill Janne er en fantastik mentor og veileder, anbefales på det varmeste.

Henriette Kalgraff

Henriette er en av mine mentorer innen eteriske oljer fra dóTERRA. Hun er utrolig inspirerende og viser vei gjennom egne erfaringer med de eteriske oljene. Det handler ikke primært om eteriske oljer, men om å nå en høyere bevissthet og energinivå, leve som deg selv og den du er ment å være. Eteriske oljer kan brukes som støtte på veien. The Shift er et kurs for selvutvikling uavhengig av om du har eteriske oljer eller ikke. Målet er å designe ditt eget liv, og Henriette veileder deg med sine egne verktøy, som er en blanding av hennes 2 beste online kurs. Sjekk ut under.

>