MediYoga i Hammerfest

Du trenger ikke stå på hodet for å gjøre yoga, alle som puster kan gjøre yoga!


Kjenner du deg igjen i dette?

Mange av oss lever fra hodet, og glemmer å være tilstede i oss selv og lytte til signalene fra kroppen vår. Vi har innarbeidet oss dårlig puste mønster og usunne vaner. Vi blir sliten og frustrert over råd fra andre, som vi ikke klarer å følge.


Vi trenger gode verktøy i hverdagen som styrker vårt immunforsvar, og som lærer oss hvordan vi kan leve i kjærlighet istedet for frykt. MediYoga er et kraftfullt verktøy for å endre på gamle innpregede mønstre og lære oss nye som er mer sunne for oss. 

          Kunne du tenke deg å:

 • Få den livsstilen du drømmer om?
 • Få mer indre ro og lære deg å håndtere stress på en bedre måte? 
 • Stå sterkere og stødigere i deg selv?
 • Stole mer på din intuisjon?
 • Bli bedre kjent med deg selv og den du virkelig er?
 • Bli bedre på å sette grenser for deg selv, uten å få dårlig samvittighet?
 • Gi slipp på uønskede tankemønstre og negativitet?
 • Leve som sjel og den du er ment å være? 
 • Leve i kjærlighet fremfor frykt?
 • Investere i egen helse for å få en bedre hverdag og livskvalitet.

Yoga handler ikke om å nå ned til dine trær, men om det som skjer på veien dit!

- Yogini -

Hva kan du forvente:

Ved å gjøre MediYoga jevnlig kommer dette naturlig. Hvor lang tid det tar er individuelt, men så lenge du praktiserer så vil det skje endring i deg til det bedre. Kropp, sinn og sjel vil samarbeide om å gjøre de beste valgene for deg.

Yoga for kropp, sinn og sjel

Kurset passer for både nybegynnere og deg som er kjent med mediyoga/annen yoga. Det er for alle. Du trenger ingen forkunnskaper, da alt forklares og vises grundig.

MediYoga er en myk og rolig yogaform som har som formål å fjerne indre konflikter, blokkeringer og hindringer, slik at alt kan flyte fritt og du kan være den du er ment å være, den du i din sjel allerede er.

Alle øvelsene utføres rolig og med innlevelse, med utgangspunkt i utøverens egen evne og kapasitet. De fleste øvelser kan gjøres på stol, og tilpasses dine behov. Det blir varierte program gjennom kurset.

Praktisk info:
Min Yoga Hammerfest
Adresse: Strandgata 25, 2. etg (rosabygget) Inngang på baksiden på ettermiddag/kveld, da døra nede på forsiden som regel er låst da.

NB: om utstyr!

Du må foreløpig ha med egen matte pute til å sitte på og pledd. Det er mulighet for å bestille matte/pute via meg. Ha med egen drikkeflaske.

Det er romslig avstand mellom deltakerne og begrenset antall plasser.

Ved spørsmål, påmelding, bestilling av matte/pute ring/send melding til Hanne på mobil 97772956 eller til epost: post@hanneholan.no

Mvh Hanne ❤️

Om arrangør:
Hanne Holan er utdannet hjelpepleier og bioingeniør, og jobbet en årrekke som sistnevnte. Nå jobber hun som veileder i eteriske oljer fra dóTERRA og instruktør i mediyoga, og er mediyoga terapeut og lærer trainee (under utdannelse). Hanne har kurs i MediYoga stress og utbrenthet. Hun brenner for å inspirere og motivere mennesker til å bruke gode i verktøy i hverdagen for mindre stress, mer indre ro og velvære i hverdagen.

Les mer om Hanne her:https://www.hanneholan.no/om-meg/ 

Kurs høsten 2021 

MediYoga Ettermiddag/kveld kurs

10 kursdager til sammen som foregår på mandager fra 18.30 - 20.00 Første gang er mandag 6 september. 

Ring eller send Hanne en melding, om du har spørsmål. 

Epost: post@hanneholan.no Mobil: 97772956


 • Max 8 plasser!
 • Pris/investering: 3333 kr
 • Inkludert i prisen får du 4 mnd gratis tilgang til mediyoga play appen, med yogaprogram, meditasjoner med mer. I tillegg får alle mine deltakere halv pris av halvpris på 1-1 veiledning med mediyoga terapi, for de som vil dykke dypere.

MediYoga formiddag

12 kursdager til sammen som foregår på torsdager fra 11 - 12.30. Første gang er torsdag 9 september.

Ring eller send Hanne en melding, om du har spørsmål. 

Epost: post@hanneholan.no Mobil: 97772956

 • Max 8 plasser!
 • Pris/investering: 3999 kr
 • Inkludert i prisen får du 4 mnd gratis tilgang til mediyoga play appen, med yogaprogram, meditasjoner med mer. I tillegg får alle mine deltakere halv pris av halvpris på 1-1 veiledning med mediyoga terapi, for de som vil dykke dypere.

Yogainstruktør Hanne.


Monica

Behagelig og rolig instruktør. Veldig flink å forklare øvelsene i forkant slik at vi var forberedt. Tok seg god tid i øvelsene slik at man klarte å henge med! Dersom det blir flere muligheter tviler jeg ikke på at jeg ønsker å være med på flere kurs.

Glede av å kjenne på opplevelsen etter en av dine timer


Elin Nilsen

Jeg har hatt stor utnytte av dine timer, dette være seg både via nettet og ved å delta direkte på dine kurs. Opplevelsen av kroppen etterpå viser at jeg har stort behov for å trekke pusten og kjenne på hvordan jeg har det.

Avslapping


Bjørg Bangsund

Jeg hadde en opplevelse av total avslapping samtidig som vi gikk gjennom program som gjorde veldig godt for hele kroppen. Din måte å instruere på med bla en god «dose» humor gjorde også til at timen sammen gikk nesten litt for fort. Og det har vært et savn ?

Medisinsk yoga


Merete Mauno

Hanne er utrolig flink å formidle og veilede, og med en utrolig behagelig stemme . Jeg fikk mye igjen for timene med Hanne. Jeg følte med avslappet og rolig til sinns etter yoga timen.

Fant roen


Johanna M Nygaard

Rolig og behagelig veiledning. Skaper god og avslappende atmosfære. Gode forklaringer underveis. Vil gjerne prøve igjen ved en anledning.

Mediyoga med Hanne Holan


Åse-Marie Småvik

For en stund siden deltok jeg på ukentlige timer med mediyoga med Hanne som instruktør! Det var i en avslappende og god stemning. Hanne leder yoga på en rolig og nær måte. Jeg følte meg sikker på at øvelsene var korrekte og god for meg. Deltar gjerne på senere kurs med Hanne. Åse-Marie

“Yoga er en livsstil. Det handler ikke om å prestere noe. Bare være i deg selv akkurat nå, og samarbeide med egen kropp”

Hanne Holan

>