Fullmåne meditasjon

Ved fullmåne kan mange merke de feminine energiene fra fullmånen, noen får problemer med å sove. Det er ikke alle som legger merke til det.

Månen er feminin energi, den er hele tiden i bevegelse, sola er maskulin energi den er i ro. Derfor sies det at kvinner kan bli ekstra påvirket av fullmånen.

Vi kan meditere på fullmånen for å komme i kontakt med vår feminine kraft når den er på det sterkeste (ved fullmåne). Vi mediterer for å få hjelp til å avslutte og gå videre, finne indre ro og tålmodighet.

Når vi mediterer ved fullmåne kan vi hjelpe oss selv å gi slipp på det som ikke gagner oss lenger. Vi starter med 1 oppvarmingsøvelse for å klargjøre kroppen for meditasjon. Deretter veileder jeg deg gjennom en pustemeditasjon, som roer ned kropp og sinn. Denne praksisen varer ca 25 minutter. Om du ønsker å få yoga inn i hverdagen er dette et fint og kort program for å komme i gang.

Varmt velkommen❤️


Klem fra Hanne

Om arrangøren

Hanne Holan

er mediyoga terapeut og lærer, og hun brenner for å dele sine verktøy med deg. Hun driver onlineportalen Verktøy For HjerteROta, og har yogatimer i studio i Hammerfest. Finn ut mer på hanneholan.no

>