mars 5

Støtt immunforsvaret med On Guard

By Hanne Holan

mars 5, 2022

doterra, egenomsorg, eteriske oljer, godt immunforsvar, On Guard

Oljen for beskyttelse

Noen ganger ønsker vi å være på vakt og ha guarden oppe. For eksempel i perioder i livet når vi er ekstra utsatt for å bli syk og er sensitiv overfor energiene til mennesker og det som skjer rundt oss. Når vi er ute å reiser, skal treffe mange mennesker og blir fort sliten, kan det være godt å ha en støttende og beskyttende blanding for hånda. 


I går startet jeg dagen med å bade i On Guard. Denne eteriske olje blandingen inneholder eteriske oljer fra villappelsin, kanel, nellik, rosmarin og eukalyptus. En blanding som både varmer, roer ned og løfter humøret. 


Lær mer om oljen fra doterra i denne videoen:

Kanskje føler jeg at jeg trenger litt ekstra beskyttelse akkurat nå! Så mye at jeg må bade i det😂 


Det handler vel om å møte livet, og samtidig bruke verktøy, som i dette tilfellet er eteriske oljer, som støtte.


On Guard støtter immunsystemet, slik at vi er mer rustet for ytre trusler. Ytre påkjenninger som påvirker både kropp , sinn og sjel. For vi har jo en energikropp også. 


Oljen er fin å bruke både i diffuser og fortynnet under fotsålene morgen og kveld når du ønsker å støtte immunforsvaret. De forskjellige oljene i blandingen er gode til akkurat dette og har en god effekt sammen. On Guard dufter nydelig, og er med på å rense lufta når den spres ut i rommet fra diffuseren. Lukta minner om jul, men passer hele året.  


On Guard er en blanding med rensende egenskaper. Derfor er den også super å bruke ved å tilsette noen dråper i en sprayflaske med vann, som du kan spraye litt rundt i rommet eller tørke over benkeplater med.

Emosjonell virkning:

Foruten den fysiske støtten mot trusler, hjelper On Guard også som en støtte når vi ønsker å beskytte oss mot energi tyver, dominerende personligheter og andre negative påvirkninger. On Guard hjelper deg med å styrke ditt indre, slik at du kan stå stødig i deg selv og leve med integritet og fra ditt sanne jeg.


Personer som har vanskelig for å sette grenser for seg selv, kan bruke On Guard for å få styrken til å si nei og ha klare grenser. Denne olje blandingens frekvens hjelper prosessen i det indre arbeidet med å fjerne usunne forbindelser som medavhengighet, negative relasjoner, eller emosjonelle virus i et miljø med negativ tankemønstre.

✨Bruk av eteriske oljer for emosjonell healing er fantastisk. Når du går gjennom prosesser i livet som er utfordrende å håndtere, kan oljene brukes som støtte. Det finnes oppslagsverk for emosjonell støtte, som veileder deg. Det kan også være fysiske symptomer som har rot i noe emosjonelt (ofte er det det). Jeg anbefaler boka essential emotions: 

Tips:

 • Tilsett 1 dråpe i varm sjokolade.
 • Oilpulling: 1 dråpe on guard i en ss ekstra virgin kokosnøtt olje elller ekstra virgin sesamolje, som munnskylling i ca 3 min (eller lengre) på morgenen før du har spist.

Les mer om On Guard HER

Her er min bade oppskrift:

 • ca 2 dl epsomsalt i et glass med lokk
 • Tilsetter en dæsj med mandelolje
 • Drypper i 2-3 dråper on guard
 • + 2-3 dråper eukalyptus
 • Skrur på lokket og rister

Jeg tilsetter det hele i et nytappet varmt badekar, blander og synker nedi i ca 20 min. Herlig, avslappende og fornyende. 


Ps. Om du ikke har karbad, kan du gjerne bruke denne blandingen i et fotbad, men tilsett da bare ca 1/4 del a det som er i glasset.

 • Fortynn 1 dråpe on guard eterisk olje med en bæreolje (fraksjonert kokosnøtt olje, mandelolje ol.), og påfør bak ørene og i en V ned langs halsen mot midten av halsgropa.
 • Ta 1-2 dråper on guard i en kapsel når du føler at du trenger ekstra støtte.
 • Ha 3 dråper on guard og 2 dråper eukalyptus i en diffuser for en boost for immun- og luftveissystemet.
 • 1 dråpe on guard sammen med 1 ts honning, alene eller blandet med varm melk evt gull melk. 
 • Fortynn 1 dråpe on guard og påfør nederst på magen før yoga for å stimulere kreativiteten.

Se videoen under og hør hvordan doterra sier at du kan støtte immunforsvaret med on guard:

Andre produkter

Doterra har en hel serie med produkter som inneholder den eteriske olje blandingen On Guard pga sine rensende og støttende egenskaper. Du finner den i tannkremen, munnskylling, doterras egen håndsprit, flytende handsåpe til skumsåpe dispenser, universal vaske konsentrat, velgjørende drops for hals, beadlets (små perler med 1/4 dråpe for for munn og svelg), og doterras egne softgels for immunstøtte.

Månedens produkt

I mars får alle medlemmer av doterra som har en LRP bestilling på 125 PV innen 15 mars, en 5 ml On Guard eterisk olje blanding gratis.


Tilbud for nye medlemmer i mars

Alle som kjøper familiepakken eller melder seg inn med en ordre for minst 200 PV mellom 1-31 mars får 3 rollere med eteriske oljer gratis. Les mer om dette tilbudet HER.


Er naturlige eteriske oljer noe for deg, så ta gjerne kontakt med meg på for veiledning og komme i gang. 


Velkommen til vår lukkede facebook gruppe oljemagi. Gruppa er åpen for alle som ønsker å dele og lære mer om eteriske oljer fra doterra. 

NB! 

On Guard er fotosyntetisk da den inneholder sitrus oljen villappelsin, unngå derfor bruk av oljen på huden som skal være i direkte sollys de neste 12 timene.

Hanne Holan

Hanne Holan

Det er de små tingene du gjør hver eneste dag, som betyr mest for din helse, og  for hvordan du har det.


Legg gjerne igjen en hilsen, innspill eller spørsmål i kommentarfeltet under. Om du ikke ser kommentarfeltet oppdater siden, så skal den vises. Det kan være at den ikke er synlig på mobil. 

Onlineportalen Verktøy For HjerteROta