oktober 9

Vi er ett…

By Hanne Holan

oktober 9, 2021

aksept, frivillig, kjærlighet, respekt, sannhet

Det føles ikke riktig å tie stille. Vaksinen er frivillig og vi tar konsekvensene av våre valg, alle sammen. Vi respekterer også andres valg. Skal vi leve i en verden der det er de uvaksinerte mot de vaksinerte? I en kamp om hvem som gjorde det riktige? Nei, jeg mener at vi alle får ta våre valg ut fra oss selv, stå for det, og respekteres for det.

Er det andres oppgave å velge for oss? NEI!

Er det riktig at vi skal presses til å ta vaksinen? NEI!

Er det riktig at andre krever et svar på og blander seg inn i om vi har tatt vaksinen? NEI!

Det er en menneskerett å få gå fritt i samfunnet uten å få en moralsk pekefinger når vi har tatt et valg som er riktig for oss og frivillig! Det er ingen borgerplikt å ta en sprøyte, det er en borgerplikt å respektere andres rettigheter.

Vi tåler å høre om andres valg, og lar de være i fred. Vi kan gjerne komme med våre argumenter og fortelle hvorfor det er viktig for akkurat oss, men når valget er tatt aksepterer vi det. Mange føler seg presset til noe de ikke er klar for å ta en avgjørelse på, mens andre er helt sikker og klar med en gang.

Det er ok. Vi klarer dette også. Lev i kjærlighet til deg selv og din neste, så vil alt bli mye lettere.

Det er alltid en grunn til at vi mennesker tar et valg, og det handler alltid om deg selv hvorfor, også når vi føler oss presset.

Så kanskje det er greit at noen tar vaksinen med glede, noen fordi de føler seg presset, mens andre velger å ikke gjøre det. Uansett er det vi som tar valget.

Ytringsfrihet er viktig, og det finnes alltid 2 sider av en sak. Alltid! Alle mennesker i verden er ikke enige, og slik er det. Så la oss være enige om det, i det minste.

Det gjør nesten at jeg er glad for at jeg ikke jobber i det offentlige, og skulle blitt utsatt for andres formaninger om hva jeg «burde» gjøre, når det er frivillig! Det er ikke lov!

Det er ikke alt vi kan forstå hos andre, vi aksepterer det bare, i nestekjærlighet. Husk at det er mange årsaker til valgene vi tar. Når vi kjenner sterkt og dypt inne i oss selv at noe er riktig eller ikke riktig for oss, blir det helt feil å gjøre det motsatte. Da føles det som et overtramp. Hvis en som virkelig ønsker å vaksineres nektes, vil det også føles som et overtramp. Urettferdighet. Det går alltid begge veier, ut fra den sannheten som er i oss selv. Og min sannhet er ikke mindre verdt enn din sannhet.

Jeg tenker ikke på om det at jeg deler mine tanker om dette, gjør at jeg mister kunder, fordi jeg tiltrekker meg de kundene jeg skal. De som vil, kommer til meg. De vet hvem jeg er, hvor jeg står og at vi aksepterer hverandre. Dette handler ikke om å være en person som skal gjøre at jeg får flere kunder.

Det handler om å være meg selv og vise hvem jeg er, og bli sett og hørt. Det er en del av min prosess. Hvis ikke jeg er meg selv og blir sett og hørt, lever jeg i skyggen av meg selv. Vi kan ikke bli likt av alle. Det er viktig for meg å få disse ordene ut, det er min oppgave. Ordene er til deg som det taler for, og meg selv.

Dette er min vei, min prosess, mine ord, og jeg er ferdig med å skjule meg. Dette er meg. Værsågod. Tusen takk❤️

Mine erfaringer gjennom live(t)(ne) har gjort meg til den jeg er. Jeg må ingenting. Jeg velger!

Jeg ønsker å inspirere andre til å være seg selv, og si i fra når noe ikke føles rett. Jeg vil inspirere deg til å leve fra hjertet og din indre sannhet🦋

I aksept, respekt, ydmykhet og takknemlighet fra min sjel til din sjel❤️

Hanne🧘🏻‍♀️🌸

Blogg:

Hanne Holan

Hanne Holan

Det er de små tingene du gjør hver eneste dag, som betyr mest for din helse, og  for hvordan du har det.


Legg gjerne igjen en hilsen, innspill eller spørsmål i kommentarfeltet under. Om du ikke ser kommentarfeltet oppdater siden, så skal den vises. Det kan være at den ikke er synlig på mobil. 

Motta nyheter fra Hanne Holan om det som skjer i Hammerfest!

Fyll inn navn og epost under og få informasjon om mediyoga kurs og andre eventer først.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"921eb":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"921eb":{"val":"rgb(121, 136, 73)","hsl":{"h":74,"s":0.3,"l":0.41,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"921eb":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Ja takk
>