juli 23

Ny livsstil med eteriske oljer!

By Hanne Holan

juli 23, 2021

doterra, egenomsorg, emosjonell helse, eteriske oljer, livsstil, selvutvikling, verktøy i hverdagen

I denne bloggen vil jeg belyse en annen blogg faktisk! Fordi jeg er så heldig å jobbe i team med fantastiske folk, vi kaller det bare «the dreamteam». Jeg gleder meg til hver uke når vi treffes på zoom for å dele og planlegge hvordan vi skal jobbe fremover. Vi setter også delmål og støtter hverandre i prosessen for å komme dit. Finn bloggen nederst i denne bloggen😊

Kanskje ser du etter verktøy som kan støtte deg i hverdagen til mindre stress, mer indre ro og rett og slett ren velvære? Vel, da er du kommet til riktig plass. Akkurat nå har doterra en kampanje som varer ut juli 2021. Det er for de som ønsker å lage sin egen konto hos doterra for å starte sin olje reise. Etter at jeg begynte med eteriske oljer fra doterra og mange andre produkter de tilbyr, har jeg opplevd mer velvære en noen gang! Det er ikke bare å skjønne hvordan disse eteriske oljene kan gi så mye, men det ligger mye kjemi bak, som jeg ikke skal gå inn på akkurat her.

Okey, la meg komme til saken. Lag din egen konto for 25 euro hos doterra før utgangen av juli, og få 50 PV (produktpoeng) rett på din konto, som du kan handle oljer og/eller andre produkter for. 50 PV tilsvarer ca 500 kr. Da får du i tillegg 1 års medlemsskap og 25% lavere pris enn de uten egen konto. Det er kun fordeler med dette.

Det anbefales selvfølgelig at du i samme slengen kjøper oljer når du oppretter konto. Når du bestiller en startpakke, som det finnes flere av, får du 1 års medlemsskap inkludert, og i tillegg ekstra rabatt.

Jeg må nevne at hvis du er rask kan du benytte deg av et annet tilbud, men det gjelder kun til klokken 19 i dag 23 juli 2021. Det er en annen kampanje som har vart noen dager, som kalles BOGO (buy one get one free). Klikk på denne lenken for å lære alt om BOGO tilbudet, i Lene Verpe Jakobsens blogg.

Send meg gjerne en melding om dette er interessant for deg, og jeg kan hjelpe deg i gang. Du kan også sende Lene en melding om du ønsker hjelp fra henne.

Takk for at du leste denne bloggen, håper det var nyttig, og at du ønsker å ta et valg for å endre din livsstil.

Fortsatt god sommer☀️🌸

Sommer hilsen fra Hanne❤️

(MediYoga instruktør & oljeveileder)

Hanne Holan

Hanne Holan

Det er de små tingene du gjør hver eneste dag, som betyr mest for din helse, og  for hvordan du har det.


Legg gjerne igjen en hilsen, innspill eller spørsmål i kommentarfeltet under. Om du ikke ser kommentarfeltet oppdater siden, så skal den vises. Det kan være at den ikke er synlig på mobil. 

Onlineportalen Verktøy For HjerteROta