mai 28

Slik manifesterte jeg kjærligheten

By Hanne Holan

mai 28, 2021

kjærlighet, kundalini yoga, livsstil, manifestering

Manifestering virker


For meg har manifestering betydd alt de siste årene. Det begynte for snart 5 år siden når jeg bestemte meg for å være med på en utfordring i kundalini yoga. Jeg skulle gjøre det samme programmet og meditasjon i 40 dager for å endre på mine tankemønstre. Dette var et program for overflod, og det skulle hjelpe meg til å tiltrekke meg det jeg ønsker.


Fordi alt handler om energi, ikke sant!?

Det vi fokuserer på, tiltrekker vi oss, både negative og positive ting.


Før vi begynte skulle vi si en setning til oss selv om hva vi ønsket å manifestere og sende det ut til universet. Jeg ønsket å manifestere en kjæreste, og det handler om å åpne seg for å motta kjærlighet. Det var viktig å være konkret om hvordan denne kjæresten skulle være, men ikke for detaljert, fordi ingen er perfekt. Det som var viktigst for meg, og hvilke egenskaper en potensiell kjærereste skulle ha.

Jeg hadde vært singel i 8 år og ønsket å treffe den rette. Så dette ville jeg teste ut.

Hver eneste dag gjorde jeg dette yogaprogrammet faktisk hele 120 dager. Så ofte som mulig skulle jeg se for meg min fremtidige kjæreste som om han allerede var her, og tilrettelegge for at en kjæreste har plass i mitt liv, både fysisk i mitt hjem og mentalt.


Det tar:

?40 dager å endre en vane

?90 dager å integrere en ny vane

?120 dager å bli den nye vanen


7 dager etter at jeg var ferdig med 120 dager, møtte jeg min nåværende kjæreste.


Så jeg er et levende bevis på at manifestering fungerer❤️?


Jeg bruker bevisst yoga, meditasjon og eteriske oljer i hverdagen for å manifestere mitt liv og min hverdag. De er ypperlige verktøy for å manifestere den livsstilen du ønsker.

Hanne Holan

Hanne Holan

Det er de små tingene du gjør hver eneste dag, som betyr mest for din helse, og  for hvordan du har det.


Legg gjerne igjen en hilsen, innspill eller spørsmål i kommentarfeltet under. Om du ikke ser kommentarfeltet oppdater siden, så skal den vises. Det kan være at den ikke er synlig på mobil. 

Onlineportalen Verktøy For HjerteROta