mai 26

Manifester PASSION i livet og din jobb!

By Hanne Holan

mai 26, 2021

doterra, eteriske oljer, livsstil, manifestering, mediyoga, passion, verktøyihverdagen

Veien

Det er en ting å vite veien til suksess, det er en annen ting å komme dit. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg har oppnådd den store suksessen som gründer ennå, men jeg vet at jeg kan det hvis jeg går 100 % inn for det. Jeg har jo akkurat startet, og går veien, et steg av gangen. Jeg har ikke tenkt å gi opp! Det er viktig å ha tatt det valget først.


Svaret er å fortsette, teste og feile. Ta de utfordringene som kommer, det er en selvutvikling å gå denne veien. Du lærer, og du må tørre.

Mister du motet?

Det er lett å miste motet i en gründer verden, med mange rundt deg som gjør de samme tingene, jobber for de samme selskapene, og ønsker tiltrekke seg kunder. Vi har lett for å sammenligne oss med andre som gjør det bra, og mister troen på oss selv. Da er det lett å gi opp.


Vi kan fort glemme vår egen passion, og i stedet fokusere på å gjøre det like bra som andre, og få like mange følgere som dem. Vi blir rett og slett desperate for å få kunder og tjene penger på vår business. 


Da er vi kjørt altså! Da er det på tide å stoppe opp, ta noen dype pust, og rette fokuset innover i deg selv. 

Du er unik:

Det du fokuserer på får du mer av! Som gründer er det deg selv du selger, ikke produktet. Så svaret ligger i å være deg selv 100 %, ikke kopiere andre. 

Aksepter deg selv:

Du er unik. For å få suksess, må vi tørre å være oss selv 100 %. Ikke en blå kopi. Vi må være sta, og samtidig tålmodig. Vi skal ikke jobbe oss ihjel, men jobbe med ro og huske og hvile også.


Vi må finne en balanse i det vi gjør, og vi må bruke gode verktøy som fungerer for oss. Vi må først og fremst være åpen for å ta inn verktøy som er til hjelp for oss. 

Gode verktøy kan være så mangt. For meg er det yoga, eteriske oljer, mentorer og inspirasjon som hjelper. Jeg investerer i kurs, når jeg kjenner det er riktig. Jeg er hele tiden åpen for nye inspirasjonsveier. Fungerer ikke en ting, så tester jeg noe nytt, samtidig som jeg bruker intuisjonen for å kjenne på hva jeg skal gå for akkurat nå. 


Passion er viktig! Skal du jobbe i egen bedrift og ikke har passion for det du gjør, så vil den energien manifestere seg. Da er det lurt å tenke over om du holder på med det du virkelig brenner for. For meg er det viktig, for hvorfor skal jeg anbefale noe som jeg ikke selv elsker til andre? Det virker desperat for meg. Det jeg selger, har jeg selv prøvd og bruker det i min hverdag, og jeg vet at det hjelper! 


Manifestering er det beste jeg har lært. Det vil si at jeg ser for meg det livet jeg ønsker, henter frem følelsen jeg har når jeg har fått det, og lever som om det allerede har skjedd❤️

Å manifestere betyr ikke at ting kommer dettende i fanget ditt. Men når du snur tankemønstrene dine vil det komme opp nye ting, som du kan velge å ta handling på som fører deg nærmere målet. Du begynner å sende ut en ny energi som er mer åpen og mottakende.


Se egen blogg om hvordan du kan manifestere her:

Så:

1: Ta valget!

2: Passion!

3: Vær deg selv 100 %!

4: Tørre og teste og feile!

5: Manifester og Keep going!


Kanskje denne inspirerende videoen fra you tube kan hjelpe akkurat i dag, med Jim Carrey om manifestering. Den anbefaler jeg å se, jeg liker tankegangen hans:

Se videoen om hvordan manifestere her:

Ta gjerne en titt på min n​​​​​ettside for hvilke verktøy jeg bruker i min livsstil og hva jeg kan hjelpe deg med.


Ha en fin fredag☀️

Mvh Hanne❤️?

Hanne Holan

Hanne Holan

Det er de små tingene du gjør hver eneste dag, som betyr mest for din helse, og  for hvordan du har det.


Legg gjerne igjen en hilsen, innspill eller spørsmål i kommentarfeltet under. Om du ikke ser kommentarfeltet oppdater siden, så skal den vises. Det kan være at den ikke er synlig på mobil. 

Onlineportalen Verktøy For HjerteROta