mai 28

Hvordan manifestere det du vil ha i livet ditt?

By Hanne Holan

mai 28, 2021

endre ditt tankemønster, glede, livsst, manifestering

Det vi fokuserer på tiltrekker vi oss:

Det ligger mer kraft i tankene våre enn mange av oss aner!  Lever du i offer rollen og tenker at det som skjer med deg er utenfor din kontroll? Da er det det du tiltrekker deg mer av. 


Kjenner du deg igjen i dette:

- Du våkner om morgenen og tenker på alt som kan gå galt, og at du ikke ønsker å møte dagen og livet. Du fokuserer på at du er sykdommen din, smertene dine og tankene dine. Tanker om hendelser som ikke engang har skjedd enda?


Hvis dette er deg, anbefaler jeg å gå inn for å endre dine tankemønstre nå!


Tankene våre kan begrense oss og løfte oss, men vi velger selv våre tanker.

Endre dine tanker, endre ditt liv:

Alle ønsker vel et lykkelig liv!?


Det betyr ikke at vi aldri skal oppleve sorg, tristhet, sinne, irritasjon osv. Det vil si følelser som er ubehagelige å kjenne på. 


Det betyr at vi skal oppleve alt et liv som sjel på denne jorda er ment for oss å være. 


Å endre tankemønsteret betyr ikke at vi skal bytte ut de uønskede følelsene, men at vi skal føle de, akseptere de og gi slipp. Det samme gjelder ønskede følelser, som som oftest er glede ol. 


For å endre tankemønsteret ditt slik at du kan manifestere det du ønsker inn i livet ditt, må du begynne å fokusere på det du vil ha, ikke det du mangler.

Manifester ditt liv

Slik kan du gjøre det (Det trengs øvelse. Et tips er å sitte uforstyrret med lukkede øyne og ta noen dype pust først).

☀️ Send ut en bestilling til universet med det du ønsker mer av i ditt liv (det må være konkret, og gjerne hvorfor du ønsker det) Det kan være noe sånt som,: "Jeg manifesterer et nytt hjem som koster ....(beløpet) eller mindre, innen ....(en dato) eller før. Eller se for deg det livet du ønsker å leve, eller hvordan du ønsker at akkurat denne dagen skal være. Deretter gir du slipp og tenker ikke mer på selve bestillingen.

☀️ Nå er det viktig at du begynner å leve som om det allerede har skjedd, at du allerede har det du ønsker i livet ditt. Det er her "cluet" ligger. Hent frem følelsen du vet du vil ha når det du ønsker er et faktum, så ofte som mulig. Tar du deg selv i å tenke på at du mangler noe, så snur du det til at du har alt du trenger, og er takknemlig for det.

☀️ Så er det å leve i tillit til det du vil ha kommer når det skal. Du vet ikke når, du vet ikke fra hvor, det kan komme fra overalt. Det er viktig å ikke ha begrensede tanker om hvor det kan komme fra. Du vet ingenting, men lever i tillit til at universet ordner opp, og det kommer når tiden er inne. Selv om du har satt en dato, kan det komme både før og etter.

☀️ Det hjelper veldig på å ha en daglig praksis med yoga og meditasjon, og emosjonell bruk av eteriske oljer, som verktøy i hverdagen.


Les bloggen om hvordan jeg manifesterte kjærligheten her!

Hanne Holan

Hanne Holan

Det er de små tingene du gjør hver eneste dag, som betyr mest for din helse, og  for hvordan du har det.


Legg gjerne igjen en hilsen, innspill eller spørsmål i kommentarfeltet under. Om du ikke ser kommentarfeltet oppdater siden, så skal den vises. Det kan være at den ikke er synlig på mobil. 

Onlineportalen Verktøy For HjerteROta