mars 9

Tror du eteriske oljer er farlig? Gå til kilden!

By Hanne Holan

mars 9, 2021

eteriske oljer, livsstil, network marketing, verktøy i hverdagen

Jeg jobber med network marketing, mitt produkt er min livsstil og jeg har satt meg nøye inn i hvordan de skal brukes fra den sikre kilden, nemlig selskapet de kommer fra. Jeg har selv brukt eteriske oljer fra doterra daglig både i diffuser, på hud og internt, men jeg begynner aldri å bruke en olje før jeg har satt meg inn i anbefalingene fra doterra. Det er dette jeg anbefaler videre. 

Derfor synes jeg det er synd at mange velger å tro på det første de leser, og ikke sjekke det opp med de som jobber med det, og tror at det er farlig å bruke eteriske oljer. Alt kan være farlig hvis du ikke bruker det riktig! På det grunnlaget lar mennesker være å bruke naturlige eteriske oljer som verktøy, men tar ukritisk i mot legemidler som egentlig ikke trengs for å overleve, og utsetter seg for unødvendige bivirkninger. Det betyr ikke at jeg er i mot medisiner, men det er faktisk ikke alle vi trenger.

Jeg tror på en helhetlig livsstil, og at det er mye vi kan gjøre selv for å ikke bli syke, og styrke vårt immunforsvar. Jeg tror ikke en vaksine kan redde oss fra alt, hvis vi ikke er interessert i å gjøre noe selv med helsa vår.

Lytt til dagens lydfil som ligger øverst for å høre mer om saken ?

Har du ikke eteriske oljer?

I mars får du en kjempe deal ved å kjøpe en startpakke fra doterra som heter familiepakken. Klikk på lenken under for mer informasjon:

Hanne Holan

Hanne Holan

Det er de små tingene du gjør hver eneste dag, som betyr mest for din helse, og  for hvordan du har det.


Legg gjerne igjen en hilsen, innspill eller spørsmål i kommentarfeltet under. Om du ikke ser kommentarfeltet oppdater siden, så skal den vises. Det kan være at den ikke er synlig på mobil. 

Onlineportalen Verktøy For HjerteROta