mars 1

Network marketing og livsstil

By Hanne Holan

mars 1, 2021

eteriske oljer, livet i prosess, livsstil, network marketing, verktøy i hverdagen

I dag deler jeg rett fra levra på lydfil. Det handler om min reise og network marketing. Jeg ønsker å dele mer åpent om network marketing og avkrefte mange myter som er rundt det. 

Uansett er network marketing min vei ut i arbeidslivet igjen, og i stedet for å være ufør kan jeg gi noe til verden, samtidig som at jeg kan jobbe med noe jeg brenner for. Jeg kan styre min hverdag, noe som er viktig for at jeg skal kunne være i arbeid. Det jeg jobber med er min livsstil, og min største drøm er å leve av å være meg selv. Da kan jeg også delta i arbeidslivet. Veien min tilbake har vært lang, og den fortsetter, veien blir til mens jeg går, samtidig som jeg både har kortsiktige og langsiktige mål. Og en drøm.

Dette blir en blogg over flere deler, jeg vet ikke hvor mange, men så mange som føles riktig. Jeg deler fra min prosess fra ufør, usikkerhet og bekymringer, til livskraft, energi og glede. Det ligger mye energi arbeid og endring av tankemønstre bak. I dag elsker jeg livet, selv på dager med smerter og mørke, fordi jeg vet at lyset er der. Jeg har verktøyene, og jeg må bare bruke de! ❤️

Hvis du er interessert i å høre om min reise som førte meg til network marketing, hva det handler om, så lytt til lydfilen som ligger øverst.

Takk for interessen av å lese min blogg og lytte til lydfilen. Håper du får lyst til å få med deg neste blogg også.

Vil du vite mer om network marketing og eteriske oljer, og hvordan du kan bruke de i hverdagen? Ta kontakt med meg under her:

Hanne

Hanne Holan

Hanne Holan

Det er de små tingene du gjør hver eneste dag, som betyr mest for din helse, og  for hvordan du har det.


Legg gjerne igjen en hilsen, innspill eller spørsmål i kommentarfeltet under. Om du ikke ser kommentarfeltet oppdater siden, så skal den vises. Det kan være at den ikke er synlig på mobil. 

Onlineportalen Verktøy For HjerteROta