februar 17

Meditasjon for dummies

By Hanne Holan

februar 17, 2021

egenomsorg, indre ro, kropp, MediYoga terapi, pusten, selvutvikling, sinn, sjel, stress

Er du av den typen som ikke kan meditere?

Om det er din tanke, viser bare hvor automatiske tankene våre egentlig er.

Vi forteller oss selv at vi er ikke typen til å gjøre ditt eller datt. Greia er at vi alle er typen til å gjøre hva som helst, men vi har den leie tendensen til å sette oss selv i bås. Når vi setter oss selv i bås, er det veldig enkelt og sette andre i bås også.

Hva er MediYoga?

MediYoga er en yogaform med øvelser og meditasjoner som er perfekt til å endre på gamle uønskede tankemønstre, og lar deg skape nye.

Hva er MediYoga Terapi?

MediYoga Terapi er en 1-1 veiledning der du får et program eller øvelser/meditasjon som er tilpasset akkurat deg. Vi jobber ut fra chakrasystemet (energisystemet), da det i det yogiske perspektiver er der all sykdom oppstår, før det manifesterer seg i den fysiske kroppen.

MediYoga er terapeutisk og det finnes forskning som viser at det fungerer. Alle instruktører og terapeuter har grunnleggende medisinsk kunnskap.

Gjennom pusten, myke øvelser, avspenning og meditasjon, blir du bevisst tilstede i deg selv. Det aller beste er å gjøre det hver eneste dag, men du trenger ikke gjøre times lange program hver dag for å skape endring.

En øvelse eller meditasjon om dagen, i bare 3 min kan være begynnelsen på dine nye, ønskede tankemønster og vaner. Ditt nye liv. Den livsstilen du egentlig ønsker dypt og innerst i deg selv.

MediYoga er bra for ditt immunforsvar og din helhetlige helse.

Bli med på en 3 minutters meditasjon i videoen under:

En kort meditasjon som alle kan klare, som stilner sinnet og er veldig effektiv mot sterke negative følelser.

Jeg tilbyr mediyoga terapi i Hammerfest og online (zoom). Ta kontakt med meg for å HER for å bestille time, om du har spørsmål, og for å finne ut mer om mediyoga.

Jeg har selv opplevd endringer gjennom å gjøre mediyoga. Nå ønsker jeg å hjelpe deg til å finne veien mot mindre stress og indre ro.

En som gjør yoga kalles yogini (kvinne) eller yogi (mann), og er en sannhetssøker. Du vil vite hvem du er, og hvordan alt henger sammen. Hva kan jeg gjøre for å ha god livsskvalitet?

Det handler om å oppleve alt ved deg selv og komme til innsikt i deg selv. Sannheten. Du har alltid svarene du trenger i deg selv, yoga er læren om deg selv.

Hanne

Hanne Holan

Hanne Holan

Det er de små tingene du gjør hver eneste dag, som betyr mest for din helse, og  for hvordan du har det.


Legg gjerne igjen en hilsen, innspill eller spørsmål i kommentarfeltet under. Om du ikke ser kommentarfeltet oppdater siden, så skal den vises. Det kan være at den ikke er synlig på mobil. 

Onlineportalen Verktøy For HjerteROta