februar 10

Lei av oppblåsthet!?

By Hanne Holan

februar 10, 2021

eteriske oljer, Fordøyelse, Livet, livsstil, verktøy i hverdagen

Tenk om du hadde et verktøy du kunne ta opp av lomma, akkurat når du trengte det, og som virker! Sånn som en liten flaske med eterisk olje, som kommer direkte fra naturen? Som kunne roet en stresset mage eller sinn, gitt deg mer velbehag enn enn ubehag.

I to år har eteriske oljer vært mine gode venner, i tykt og tynt. Jeg er mest opptatt av den emosjonelle virkningen av eteriske oljer, fordi jeg vet og har erfart med meg selv, hvordan det henger sammen. Mange av mine fysiske plager kommer av det emosjonelle hos meg. Derfor er jeg så utrolig glad for at eteriske oljer fant meg, og at jeg har mitt eget lille plantemedisin skap, som hjelper meg når jeg trenger det.

Opplever du å kjenne på stress, som går til magen, eller musklende, eller andre deler av kroppen? Det setter seg der som en verkebyll?! Tror du at du bare må leve med det og klager stadig til deg selv og andre over alle plagene dine? Det kan være lett å bli værende i den negative sirkelen, og være i offerrollen. Grave oss ned i problemene over hvor vanskelig alt er.

Sannheten er at vi får det ikke bedre av å være der i selvmedlidenhetens dal. Vi får det vondt verre.

Det kan ofte være en fysisk årsak til magesmerter, kanskje har du spist noe du reagerer på, som gir deg oppblåst mage, smerter og besvær. Da er det godt å ha en førstehjelp, som er naturlig.

Det finnes en eterisk olje for alt!

Noen ganger må vi ha medisinsk hjelp, men ofte viser det seg at vi kan fikse mye selv. Gjennom egenomsorg og endre måten vi tenker på. Ta kontroll over tankene dine!

I dag har jeg lyst å fortelle deg om en eterisk olje som betyr mye for meg. Det handler om å fordøye livet og alle inntrykkene. Stole på magefølelsen og lytte til kroppen. Når vi lytter til kroppen slutter vi å gjøre det som ikke er bra for oss, feks å spise for mye, eller mat vi vet vi reagerer på.

Se videoen under for å høre om Zengest eterisk olje blanding, oljen for sunn fordøyelse, både kroppslig og mentalt:

Kort fortalt er eteriske oljer plantenes immunforsvar, som vi kan bruke til vår fordel.
Zengest inneholder: anis, fennikel, estragon, karve, koriander, ingefær og peppermynte.

Ønsker du å være med på en introduksjon til eteriske oljer, som kan hjelpe deg og finne ut hvordan du kan bruke eteriske oljer for ditt behov? Da kan du melde deg på i Hammerfest eller online (zoom). Jeg tilbyr 1-1 intro også både i Hammerfest og på zoom. Send meg en melding her for å avtale.

Klikk på det som passer for deg under:

Introduksjon til eteriske oljer på zoom

Introduksjon til eteriske oljer i Hammerfest

Det er aldri forseint å starte en ny livsstil, eller å ta nye valg for oss selv. De fleste verktøyene som virker tar tid. Lettvinte slankekurer feks, har jeg ingen tro på. Jeg tror at når vi begynner å gi oss selv mer egenomsorg, så helbreder vi oss selv. Ved å lytte til hjertet og kroppen, og velge bedre løsninger for oss selv, så vil vi automatisk føre oss selv over på sunnere valg.

Ved å elske oss selv som vi er, tar vi bedre valg for oss selv. Jeg valgte å få eteriske oljer inn i livet mitt. Sammen med yoga var det starten på min tilfriskningsprosess. Kanskje det kan være noe for deg også?

Takk for at du leste min blogg.

Husk å ta vare på deg selv, på alle måter.

Hjertehilsen fra Hanne❤️

Hanne Holan

Hanne Holan

Det er de små tingene du gjør hver eneste dag, som betyr mest for din helse, og  for hvordan du har det.


Legg gjerne igjen en hilsen, innspill eller spørsmål i kommentarfeltet under. Om du ikke ser kommentarfeltet oppdater siden, så skal den vises. Det kan være at den ikke er synlig på mobil. 

Onlineportalen Verktøy For HjerteROta