desember 28

Nytt år nye muligheter!

By Hanne Holan

desember 28, 2020

detox, egenomsorg, eteriske oljer, Fordøyelse, kick start, livsenergi, livsstil

Hvem vil du være i 2021?
Bli med å kick starte året med en detox!

I år som i fjor skal jeg kick starte året mitt med noe nytt. 2020 var et transformerende år for meg, og 2021 har jeg minst like store planer for. Jeg starter med ny bedrift og en detox.

Etter at jeg begynte å bruke eteriske oljer fra dóTERRA i kombinasjon med en daglig praksis med yoga, har jeg opplevd store endringer i meg selv, både kroppslig, mentalt og emosjonelt.

Jeg har lært så utrolig mye på denne reisen i meg selv. Jeg synes det er så mye bedre å være tilstede i meg selv uansett hvilken situasjon jeg er i. Jeg ønsker å leve livet mitt fullt ut, både på innsiden og utsiden, og kunne bære meg selv gjennom utfordrende tider, og kunne la meg selv ha det fantastisk og være lykkelig, og super glad! Jeg vil oppleve alle emosjoner vi har tilgang på og forstå meg selv på en bedre måte.

Ja, for å gjøre yoga, meditere og bruke naturlige eteriske oljer, setter virkelig i gang noen prosesser, hvis du ønsker det selv. Jeg er i flyt og er villig til å gå gjennom motstanden som kommer, ved å kvitte meg med «gammel møkk», og gi plass til ny og høyere energi.

Den gamle møkka kan være følelser vi går å bærer på, og som holder oss tilbake fra å være oss selv og fri. Det kan også være andre substanser som giftstoffer, frie radikaler som vi utsetter oss for i hverdagen, og som påvirker kroppssystemene våre negativt.

Eteriske oljer er plantenes immunforsvar, og de er blitt brukt i tusenvis av år, og de blir stadig gjort forskning på for sine helsefordeler.

Doterra har en detox serie som består av 3 deler, og vi er nå en gjeng som skal ta denne sammen i en gruppe, og jeg inviterer deg med inn. Her får du nøye veiledning og informasjon om produktene og hvordan du detox’er deg på en trygg måte. Dette helt uten at du må gå på noen som helst diett. Du kan spise, drikke og leve som ellers. Det anbefales da og drikke ekstra mye vann gjennom rense kuren.

Kunne du tenke deg å:

  • gjøre livsstilsendringer
  • rense kroppen på en naturlig måte
  • få ny livsenergi
  • rydde bort indre støy og få på plass en sunn fordøyelse
  • bygge opp tarmfloraen og støtte en sunn funksjon av fordøyelsessystemet

Bli med i facebookgruppa Kick start 2021, og ta kontakt med meg her, hvis du ønsker å bestille produktene du trenger for å være med på detox’en.

Jeg ønsker deg en superfin avslutning på 2020, og det beste inn i det nye året.

Ta vare på deg selv og dine, og husk at vi har et valg i alt vi gjør. Vi velger hver eneste dag og det er viktig at vi er klar over det. Vi velger hva vi skal spise, vi velger hvilke klær vi skal ha på oss, vi velger vår humør, vi velger hvem vi skal tilbringe tid sammen med. Ta bevisste valg, som kommer fra deg selv og ikke fra at det forventes av deg eller fordi noen andre har sagt det.

Hanne

Hanne Holan

Hanne Holan

Det er de små tingene du gjør hver eneste dag, som betyr mest for din helse, og  for hvordan du har det.


Legg gjerne igjen en hilsen, innspill eller spørsmål i kommentarfeltet under. Om du ikke ser kommentarfeltet oppdater siden, så skal den vises. Det kan være at den ikke er synlig på mobil. 

Onlineportalen Verktøy For HjerteROta