juli 26

Fra stress til indre ro

By Hanne Holan

juli 26, 2020

eteriske oljer, mediyoga

Hvordan få mindre stress, frykt og uro, og mer glede og velvære i livet?

Jeg synes livet er best med små verktøy jeg kan bruke når jeg trenger dem i hverdagen.

Idag strever mange med stress, indre uro, bekymringer. Relatert til det kan vi få fysiske utfordringer, og andre helseplager. Det er så lett å lete etter svarene på hvordan vi skal få det bedre utenfor oss selv, men jeg tror at svarene ligger inne i oss selv.

Det er lettere å finne svarene i oss enn vi tror, men mange av oss er redde for å kjenne på det som kan komme til overflaten. Det kan være vonde minner fra fortiden, og vi må tillate oss å akseptere de. For å kunne være oss selv 100 prosent, må vi erkjenne alt vi har i oss. Først da kan vi leve vårt fulle potensiale.

Når vi er oss selv og lever det livet vi selv ønsker, da er det mindre sjanse for å bli syk. Alt henger sammen. Vi må dykke inn i hva det er som gjør oss syk. Gjennom MediYoga kan du gjøre det på en veldig skånsom måte.

Det er så mye vi kan gjøre selv, uten medisiner, både for å bli bedre og for å unngå sykdom. Jeg tror det ligger mye i hva vi spiser, hva vi gjør, hvem vi tilbringer tid med. Ikke minst hva vi tenker!

Jeg har mange gode verktøy jeg kan inspirere med, og mine 2 beste verktøy er yoga og eteriske oljer.

MediYoga

Siden 2016 har jeg hatt daglig praksis med kundalini yoga eller MediYoga. Jeg instruerer i MediYoga som er utviklet fra, og er en roligere form for kundalini yoga. Få et gratis minikurs i mediyoga her.

MediYoga er perfekt utviklet for helsevesenet, og for de som har helse utfordringer både fysisk, mentalt og emosjonelt. Likevel kan den gjøres av alle, selv om du er frisk, da den har forebyggende effekt!

Jeg har gått fra å være syk til å kunne leve med mine utfordringer ved hjelp av blant annet mediyoga. I dag liker jeg å si at jeg er frisk!

MediYoga hjelper deg å få bedre kontakt med deg selv, og din egen indre sannhet. Du blir mer oppmerksom på pusten, som er vårt eget verktøy til å være her og nå. Så bare ved å lære oss å puste riktig kan gjøre underverker!

Visste du at pusten din er den raskeste måten til å ta deg til her og nå?

Når du er her og nå, smelter all stress og indre uro bort. Når du lever for mye med bekymringer i fortiden og fremtiden, vil du oppleve mer stress, nedstemthet, frykt, angst og uro.

Ved hjelp av pusteøvelser kan du endre pustemønsteret ditt, slik at du lettere kan håndtere stress i hverdagen.

For å motta et gratis pustetips for mindre stress og mer indre ro, se her.

Eteriske oljer

I 2018 ble jeg mer og mer oppmerksom på eteriske oljer. Siden 2019 har jeg brukt de daglig som mine verktøy. Jeg bruker de for støtte i hverdagen på alle plan. Fysisk, mentalt og emosjonelt. Jeg bruker eteriske oljer fra dóTERRA, som betyr gaver fra jorden. Det er akkurat det de er for meg.

Fotografi av doTERRA International, LLC

For å motta et gratis webinar om eteriske oljer, trykk her.

Har du noen gode verktøy du bruker i hverdagen, eller ønsker du å få det?Jeg håper uansett denne bloggen var til inspirasjon for deg.

Fra hjertet

Hanne

Hanne Holan

Hanne Holan

Det er de små tingene du gjør hver eneste dag, som betyr mest for din helse, og  for hvordan du har det.


Legg gjerne igjen en hilsen, innspill eller spørsmål i kommentarfeltet under. Om du ikke ser kommentarfeltet oppdater siden, så skal den vises. Det kan være at den ikke er synlig på mobil. 

Onlineportalen Verktøy For HjerteROta